Header

Vi kan låtsas som att det är såhär jag ser ut när jag är paj.

Tröja: HÄR - Brandy Melville
Ryggsäck: HÄR - Brandy Melville

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helgen spenderades med min älskare sambo i Söderhamn för att inviga det nya året med säsongens första danstävling. Var väldigt taggad men på söndagen då kände jag mig riktigt ur fas och det kändes ”jobbigt”... Nerver för att danscoachen va provdomare? Olust för att jag va den enda FLEXaren på plats? Ovana för att pojkvännen va med? Irritation för jag kom inte in i min bubbla? Jag vågar ta för mig. Jag älskar att tävla så jag njuter innan, under och efter. Men huvudet tog över åt andra hållet. Tror jag byggde upp för mycket förväntningar på mig själv så det började bromsa mig istället för att det gav positiv fokus. Men jag får nöja mig med att va en placering från pallen. Det är ju trots allt ny svårighetsgrad och första tävlingen för våren. Nästa är i mars.. Då hundan ska det njutas!!

Likes

Comments

Dagen har kickats igång rejält!! 45 min tricks- och tävlingsträning på Kindahls med Tobias Bader. Blir mer intensivt nu när tävling närmar sig och det är så gött!! Jag ler under hela träningen - jag har så ROLIGT! Jag går alltid därifrån som en förbättrad dansare.

Nu är det iväg mot FLEX! Det är ju hiphop-fredag😍 Fyra timmar med fyra klasser plus tävlingscoachning. Jag känner mig pigg, utvilad, motiverad och skönt MÖR!

Likes

Comments

Äntligen... torsdagarna som jag alltid längtar till 😍Man vet att det är en bra dag då man börjar och spenderar dagen förkyld till tusen me när man väl fått adrenalinet under tävlingsträningen så försvinner det sakta. Repande av det som är, uppdaterat till grymt mycket bättre. Första tävlingen för säsongen är nästa söndag. Känner mig redo att KÖRA!

Har nu fått ett grymt system för min hiphopgruppen vars yngsta är 8 och äldsta är 14 - ett system så alla åldrar kan njuta och lära sig av klassen. Med det här nya klassupplägget gjorde att jag också hade betydligt roligare/ Feminine Vibe/Dancehallgruppen behöver bara ett ord: bäst! Åkte hem till sambon med glada mätta steg.

Tack livet för den här fina dagen!

Likes

Comments

En gårdag med Showdansskolan FLEX och idag på Danscenter Liljeholmen. Asså hur gött har inte jag det... Det är sådana fantastiska grupper jag har den här terminen - de är så roliga och starka individer. Älskar det! Idag va det klass med mina små hiphopare och sedan Feminine Vibe/Dancehall... De ger mig så sjukt mycket ENERGI! Girlsen är så sköna och duktiga samtidigt som dem kör all in med massa feeling. Även om jag vet att de kan korren så vill jag va med och dansa i alla fall.. Dansglädjen där är tjockstor.

Ikväll är jag hemma hos mamma på Södermalm. Käkar Reeses och har det gos den enooorma soffan. Mycket nice. Tack och hej från en superglad Emma!!

Likes

Comments