Den bästa mixen på sommaren är svenska jordgubbar, mjölk, lite ovispad grädde och strösocker.. Finns inte mycket godare än något så enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tre sommarglimtar från min instagramfeed de senaste veckorna.. (Enbart ätbara saker såg jag nu dock, haha.)

Heter emmarragnarsson där för er som möjligtvis kan undra.

Likes

Comments

Söndagar brukar innebära lugn och ro, chans till att vila upp sig efter den gångna veckan och att förbereda sig inför den kommande veckan. Chans till att bara ligga i soffan och kolla serier hela dagen.. Ja, en söndag i det stuket har jag haft idag. Jag har varit ute och gått en promenad i skogen, lagat en enkel vegetarisk lunch, kollat serier, tagit en ansiktsmask och peeling, bakat mina favorit chokladbollar (dem "nyttiga" ja!), bläddrat i  nya Damernas Värld.. Himla skön söndag, och välbehövlig då jag har en lång arbetsvecka framför mig.

Hoppas ni också har haft en skön söndag och en fin helg!

Likes

Comments

Sommaren har alltid inneburit olika positiva saker för mig, som säkerligen många kan känna igen sig i. Det kan vara frihet, i alla fall när man var liten då man fick sommarlov och hade många lediga veckor framför sig.. Det innebär fina blommor och grönska, färska grönsaker från landet, smultron och jordgubbar, hängmattor, varma sommarkvällar..

Ja, bara en massa härligheter helt enkelt!

Likes

Comments

I helgen fick en ny blomma flytta in på min fönsterbräda.. Mycket fin!

Likes

Comments

När sommarens värme kommer, kommer blommorna också..

Likes

Comments

Just nu är det bal- och studenttider, och igår var jag i Karlstad och fotade och tittade på min fina vän och hennes lika fina klasskompisar. Man blir nästan lite nostalgisk från när man själv gick på balen, trots att det bara var ett år sedan.

Likes

Comments

..här kommer en blandad kompott av bilder tagna från den senaste tiden. Ja, nästan som en gott och blandat-godispåse! Allt från en Louis Vuitton butik i Köpenhamn till en hare, haha.

Likes

Comments