idag ska vi få besök utav unga klara som ska skådespela för oss de lir nog jätte kul,

vi har nu sett deras uppvisning den var väldigt lärande mendans en liten tuch av komedi. min recession utav de hela är nog så här: välidigt bra och uppvisat på ett sätt så att alla kan får vara med att skådespela och de blir kul. dem får en 8.5/10 mycket bra unga klara ni fick iaf den hära tonåringen på bra humör.😊

PUSS&KRAM❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


  • 97 Readers

Likes

Comments

alla har regler. jag har mina egna för att bli stor måste man kämpa så in åt helvete för att det ska gå bra i skolan eller i vad fan som helst man måste kämpa. Jag lovar dig du kan få allt du vill ha om du bara ger dig fan på att de ska bli så eller att du ska ha det, jag har alltid strävat efter att alla ska gilla mig och ha bra betyg och jag som vilken tjej som helst i min ålder vill ju ha de snyggaste kille som finns dyraste kläderna man kan hitta. men de är fan svårt. den perfekta killen har jag slutat kämpa för, för att ingen är perfekt, men liksom att ha en kille skulle vara helt perfekt men alla dina kompisar kommer att ifrågasätta han. så blir de alltid för mig vem jag än gillar är de ända man får höra av sina vänner är hans svagheter för dem förväntar sig alldeles för mycket. men släpp det. kämpa för de du vill och de du vill ha ;) de funkar alltid bäst om du går på magkänsla.

PUSS&KRAM.❤


Likes

CommentsMums alltså älskar verkligen denna frukt. De ända dåliga är att de är tjänar i varvet litet "bär". Alla borde iaf smack granatäpple. :)

  • 52 Readers

Likes

Comments


  • 53 Readers

Likes

Comments

Här är en snabb outfit från h&m hoppas ni gillar såna här outfits! ♥️


  • 55 Readers

Likes

Comments


  • 52 Readers

Likes

Comments

Ursäkta alla häst älskare men hur fan kan ni sitta på en häst jag fan är helt livrädd den är typ hur stora som helst och väger ton och dem sparkad och typ bits? Liksom de är asläbbiga. #minfobi nu kommer typ ni Ba hästar är helt underbara och masa skit men, min åsikt är att dem är fett läskiga.🙈🙈🙈 vill bara gömma mig för dem alltså dem, clowner, hajar och om jag skulle falla.🙈 ja dem här grejerna är jag iaf sjukt rädd för, vilka är era fobier?


  • 53 Readers

Likes

CommentsAllt finns på h&m! ;)

  • 52 Readers

Likes

Comments