Wow, vilken natt

Vår lilla tjej som alltid har varit en riktig liten nattuggla redan ända sedan dagen då hon föddes. Eller rättare sagt redan då hon låg i magen.
Men inatt blev en natt att minnas. Jag och Timur har varit så grymt trötta av att jobba nattskift med vår lilla tjej i vardagsrummet framför tvn. Som utan problem kan sitta uppe från sådär från 21 till 5 på morgonen. Helt klarvaken.
Men igårkväll runt 23 började hon bli otroligt lugn och lite smått trött. Så vi testade något nytt. Jag och lilltjejen la oss i sängen och hon fick mat i mörkret utan något prat eller ljud från tvn. Och tro det eller ej, efter hennes mat och rapning så somna hon i min famn. Vi fick sova i drygt 2 timmar tills nästa matpass, vi fortsatte helt tysta och helt i mörker. Och sedan somnade vi om ända till strax innan 7 imorse!! För nästa matpass och för att sedan somna om till ca 8.30.

Alltså wow, vilken natt! Så fantastiskt underbart och vi får hoppas på fler sådana!

Tipset jag hade läst om var att lägga en värmekudde i hennes säng. Alltså för oss i hennes babynest, för att vissa bebisar fortsätter sova bättre om dom fortfarande känner ”kroppsvärme” efter man lagt ner dom i sin säng.
Ett väldigt smart tips!

Kram Emma

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
skönt att ni fått sova 👌🏼
nouw.com/starofusa