Update

Hej på er alla fina.
Mycket har hänt den sista tiden. Jag slutade helt inom hotell och restaurangbranschen. Började sedan på ett helt nytt jobb för lite mer än en månad sedan som optikerassistent. Där jag trivs väldigt bra.
Melody hamnade olyckligtvis i kläm för ca 2 veckor sedan med överläppen på dagis som spräcktes och fick sys. Men som läker fint och ser bättre ut dag för dag, tack och lov.
Och Melo är återigen tillbaka på dagis utan några som helst problem och hon verkligen älskar det. Vilket är en väldigt stor lättnad för mig som mamma efter händelsen.

Denna lilla tös har även växt så himla mycket på bara den sista tiden i sitt sätt sedan hennes 2-års dag i januari. Så fantastiskt otroligt stark, klok och förståndig. Börjat prata mer och mer genom att från bara ord till att nu lyckas säga flera meningar.
Och det mest fantastiska och som jag verkligen avgudar denna tjej över, är när hon för allra första gången för ca 2 veckor sedan. Tog tag i min hand, log mot mig och tittade mig djupt in i ögonen och ordagrant sa ”älskar dig”. Som mitt hjärta smälte, mitt älskade barn. ♥️

Kram Emma

Gillar

Kommentarer