So this just happened


....for like two days ago.

Ni minns ju säkerligen att min Timur gick ner på knä i september förra året och frågade mig den där vackra och fina frågan med min fina ring i asken, om jag ville gifta mig med honom.

Och efter tiden sedan dess har vi tittat väldigt minimalt på ring till T. Men utan att ha hittat något som vi eller mesta dels T direkt fastnat för...samt att ha tokat oss en hel del till och från och sagt ”när ska du friiiiaaa?” ”du måste också fria med en ring” osv. Haha!

Så därför tog tant Emma äntligen tag i saken i egna händer och passade på medans T var iväg i Turkiet. Skaffade två ringar, en bredare till T som jag visste och hoppades på att han skulle tycka om och en tunnare till mig så att mina ”två ringar” skulle bli ungefär i samma bred tillsammans som Timurs ring.
Och såklart kunde jag ju inte låta bli gravyr, då det står vårt partners namn och datumet 18/9 - 2018 ♡.


I tisdags kom min mamma därför för att passa vår dotter hemma hos oss medans vi skulle köra vidare och ha det lite extra mysigt. Till stället där jag skulle avslöja min överraskning som inte Timur hade en aning om.

Vi började först med att jag ville att vi skulle köra till vår speciella plats vid några stugor som ligger precis vid havet, där det även finns trädäck.
Vi var alltid där i början av vårt förhållande men även en del när jag blev gravid.
Så fort solen var framme körde vi dit med en massa filtar och kuddar, lite god mat och fika, god dricka och lyssnade på musik.

Därför tyckte jag att denna plats var alldeles perfekt för mig att överraska Timur med asken och ringarna i. Samt för mig att få fråga honom om han vill gifta sig med mig.
Gulligt nog visste jag på ett sätt redan svaret eftersom han redan friat tidigare men samtidigt var det en rolig och mysig grej ändå för mig att även få göra detta.

Som verkligen blev väldigt lyckat trots både regn och blåst. Min Timur blev väldigt frågetänkande när jag ställde mobiltelefon riktad mot oss och även på inspelning. Men glatt chockerad blev han tillslut efter att jag pratat klart och sagt det fina jag ville meddela honom innan jag till slut tog fram asken, gick ner på knä och frågade honom den där fantastiska frågan.

Som jag fick besvarat med ett stort JA!!♥️

Kram Emma

  • Livet

Gillar

Kommentarer