Mitt mamma-hjärta går sönder

Förra veckan började inskolningen på förskolan för Melody, som funkade bra och hon tyckte det var väldigt roligt...då vi föräldrar var med.
Men från och med i måndags denna vecka, en hel vecka senare, då vi skulle gå ifrån, säga hejdå, sitta och testa att vänta i ett annat rum och då började förvirringen litegrann för Melody. Men som ändå funkade väldigt bra och hon var glad, fortsatte att leka med dom andra barnen och åt bra med mat.

Sedan var det då dags för tisdagen och jag skulle då säga ” hejdå ” och lämna Melody direkt vid kl.9.00 tiden och gå hem direkt för att sedan hämta vid 13.30-14.00 tiden.

Mitt mamma-hjärta har nog aldrig gått sönder så sjukt mycket som dessa dagar denna vecka.
Jag förstod såklart att inskolningen skulle bli jobbig med att väl säga ”hejdå” så kallat ”på riktigt” för att sedan vända och gå sin väg.

Men detta har både varit psykiskt och fysiskt jobbigt... Att se sitt lilla liv, sitt kött och blod som är hela ens värld bryta samman och som verkligen samtidigt försöker klättra upp i ens famn och kämpar med att försöka hålla fast i mig som samtidigt gråtandes högt skriker ”mamma neeej mamma”.

Jag har aldrig någonsin mått så dåligt som jag gjort dessa dagar...både tisdag, onsdag, torsdag och idag, fredag...när min älskade lilla skatt tittar sådär övergiven på mig som om att jag aldrig mer kommer komma tillbaka och hämta henne igen....det går inte att beskriva med ord...💔

Jag vet inte om ni själva varit med om detta och hur ni gjorde för att inte må så himla dåligt just i den stunden och känna sig som världens sämsta mamma....

För övrigt så har pedagogerna sagt att Melody har lugnat sig efter ett tag och lekt en del både själv och med dom andra barnen, dock bara ätit lunch i tisdags och idag en inget dom andra två dagarna utan bara lite frukt. Men somnat själv och sovit bra och vara pigg för övrigt.

Så det känns som att det kommer bli bättre, och jag längtar så oerhört mycket efter just den stunden. Att Melody förhoppningvis en vacker dag verkligen älskar förskolan och springer in till kompisarna för att sedan vinka glatt hejdå till mig. Längtar...och håller tummarna...🤞🏼

Kram Emma

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Din dotter är verkligen sååå söt! Jag har varit med på inskolningar då jag jobbat i förskolan och det gör så ont i hjärtat när barnen gråter efter sina föräldrar, men det brukar alltid bli bra efter andra/tredje veckan. Men du är verkligen så stark! Och Melody kommer snart hitta sin trygghet i förskolan också! Kram! <3
nouw.com/sabinakj
emmapolder
emmapolder,
Tack så jättemycket!🙌🏼🌸
Jo men precis! Och även när jag ser andras barn som gråter...man vill bara springa fram och krama om dom allihop!
Tack och lov så börjar det gå mycket mycket bättre nu med lämningarna För Melody! Äntligen🙌🏼
Kram!
nouw.com/emmapolder