Long time, no see


Hej på er alla fina!
Jag vet att det var så himla längesedan jag skrev här inne och att jag är så himla kass på att hålla er uppdaterade.

Så tänkte köra en snabb-av-checkning eller vad man ska kalla det hela, om vad som hänt den senaste tiden.

Melodys växer som tusan både i sitt sätt, hur hon försöker prata och kommunicera. Och för att inte snacka om dessa 6 små tänder som bara fortsätter och fortsätter att titta fram ännu mer dag för dag. Och det blir bara allt lättare för henne att äta all mat och tugga lite smått.

Melody ska även snart inom ca en veckas tid på sitt allra första besökt hos tandläkaren. Det ska verkligen bli intressant och spännande hur det ska gå. Haha...så sprattlig som vår lilla dam är.

Och en riktigt fantastiskt grej är att Melo verkligen har börjat försöka släppa taget från att stödja sig och lyckas stå helt själv!! Senast igår kväll lyckades Melo t.o.m att först stå helt själv utan stöd i ca 5-10 sekunder för att sedan ta ett helt steg fram mot mig!!! Alltså wow!!
Jag började bokstavligt talat gråta utav lycka, om hur duktig vår lilla tjej är. Och denna fantastiska resa av hennes utveckling som vi får lov att följa med.


Våran Timur har varit iväg i Turkiet sedan en vecka tillbaka för både jobb-spelning, bröllop och fixning i huset och en del annat. Men idag kommer han äntligen hem till oss igen! Vilket jag tror att Melody kommer att älska när hon väl får syn på honom, senare när vi väl ska hämta upp honom idag.


Jo juste! Våran lilla tjej har även fått en erbjuden plats på förskolan nu från och med i mitten utav maj. Men vi hade tänkt att besöka förskolan först en dag någon gång i nästa vecka och se hur allt känns, innan vi tackar ja till platsen.
Men en så länge så känns det både rätt bra och positivt eftersom vi har hört väldigt mycket gott om förskolan. Samt att den sen väldigt mysig ut och att den är rätt liten med lite mindre barn.

Jag ska försöka att bättra mig och skriva så snart som möjligt igen!Kram Emma

Gillar

Kommentarer