Alla ♥️ dagHur firar ni alla ♥️ dag? Gör ni en stor grej utav det hela eller bara något litet smått och mest myser? Vissa verkligen avskyr denna dag och andra älskar den. Vilken typ är just du utav dessa?

Jag kan tycka att det är en rätt fin dag att visa lite extra kärlek och mysa till det lite extra just den dagen. Men samtidigt så är det en grej man egentligen skulle försöka göra mer än en gång om året, enligt mig själv. Men det är bara en tanke, om vad jag tycker. Eftersom det blir så himla mysigt!

Iallafall..hoppas att ni alla fick en helt fantastisk alla hjärtans dag och att ni blev bortskämda med kärlek, för det blev jag och Melody. För imorse vaknade jag och Melo utav en riktigt stor brakfrukost som vår älskade Timur hade handlat hem till oss. Och såklart den superfina rosen och kortet.

Det blev en liten seg hemma dag på förmiddagen då jag och Melody sov i nästan två hela timmar tillsammans! Och det är ju bara såå himla mysigt när hon sover på ens arm så nära en, lilla tösabiten!
Det blev faktiskt inte förens mot kvällen då även min far kom förbi med lite Alla ♥️ dag presenter till oss alla tre, den jättesöta nallen till Melo, två koppar till oss och såklart världens godaste choklad marabou och vaniljgifflar. Mums!

Sedan blev det en liten sväng in mot stan där det stod thaibuffé på listan och såklart en massa god sushi!


Kram Emma

Gillar

Kommentarer