Kaikki mitä näissä kuvissa on mulle tällä hetkellä "most have".

-vanha Puccinin laukku

- Rannekell0

- Pyöreät, isot korvakorut

- Isot neuleet

- Puhelimeni :D

Tämän vanhan Puccinin laukun tarina on se että äitini penkoi kaappeja ja löysi vanhoja laukkuja! Oli heittämässä pois kunnes näin kuten super ihanan hieno laukku oli joten oli pakko ottaa se talteen sieltä roskaläjästä! Joskus niitä kaappeja kannattaa penkoa sieltä voi löytyä vaikka mitä aarteita!

Rannekello on mun jokapäiväinen asuste ja sopii asuun kun asuun ja tuo asuun pientä särmää jos sellainen siitä puuttuu! Ilman kello on tosi tyhjä olo. Aivan kuin puuttuisi jotain kun siihen on niin tottunut.

Näiden pyöreitten & isojen korvakorujen kanssa on sama homma kuin kellossa! Eli jos minulla ei ole korvakoruja niin tyhjä olo. En käytä näitä korvakoruja kuitenkaan joka päivä koska on hyvä antaa korvan vähän leppyä isoista korvakoruista jotka heiluu päivän mittaa korvissa. ;)

Isot neuleet. Ihania suorastaan ! Ei voi sanoa mitään pahaa. Pelkkää hyvää. Sopii vaikka minkälaisten housujen kanssa tahansa. Varsinki tässä kuvassa näkyvä iso musta neule on suuri suosikkini tällä hetkellä. Tämänkin ihanuuden löysin alennuksesta! En kadu alelöytöä yhtään.

Puhelin. Moni ei viitsi edes usein myöntää kuinka paljon viettää aikaansa tämän kapistuksen ympärillä. Nuoret varsinkaan. Puhelin on tärkeä arjessa. Sillä kontaktoidaan toisiin ihmisiin ja puhelimen avulla asiat hoituvat helposti. Minä itse voin myöntää että joskus käytän puhelinta liikaaki mutta lähiakoina olen yrittänyt vähentää puhelin käyttöä! Siinäkin on yksi tämän vuoden tavoite. Käyttää puhelinta vähemmän!

Ihanaa alkuviikkoa kaikille! <3


xoxo emma

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

thursday


Hat-H&M, Shirt-H&M, Jeans-Monki, Handbag-Monki, Shoes-Nike

Meillä kaikilla on unelmia ja niistä on hyvä pitää kiinni. Unelmat voivat vaihtua vuosien varsilla. Se on aivan sallittua koska yleensä mielipiteet ja ajatukset yms yms vaihtuvat.

Mikä on sinun unelmasi? Hieno auto? Hyvä työpaikka jossa hyvä palkka? Hieno asunto ? Matkailu? Vai kenties nämä kaikki?

Minulla on niin super paljon unelmia ja tavoitteita että en jaksaisi edes listata niitä kaikkia! Esimerkiksi nuo jotka äsken luettelin. Unelmani olisi jos nuo kaikki täyttyisi.

Aina kannattaa unelmoida koska se auttaa sinua jaksamaan vaikenakin aikoina.

Itse aion peruskoulun jälkeen mennä lukioon. Haave ammattini tällä hetkellä on lääkäri tai lastenlääkäri. Haluan auttaa ihmisiä ja huvittaa tässä on se että joskus ennen kun äiti kysyi minulta että mikä minusta tulee isona niin sanoin aina että ”ei ainakaan lääkäri tai vastaava!”. Nyt taitaa olla mielipide vähän muuttunut ja se voi vielä ajan saatossa muuttuakin että kahden vuoden päästä haluankin olla joku aivan muu. Niin voi usein käydä ja se on aivan normaalia eikä siinä ole mitään hävettävää jos mielipide vaihtuukin yllättäen!

Näin asiasta toiseen tällä hetkellä mihin haluisin muuttaa oli jossakin pääkaupunkiseudulla. En tietenkään tiedä tarkkaa paikkaa enkä sitä sanoisikaan :D. Mutta jonnekkin pääkaupunkiseudulle tai sitten Tampereelle. Tai sitten esimerkiksi Helsinkiin koska en vain kestä kuinka kaunis ja ihana kaupunki Helsinki on. Onhan se sentään meidän pääkaupunkimme! Siellä jos jossain sattuu ja tapahtuu.

Ulkomaillakin olisi joskus kiva asua mutta jos muuttaisin ulkomaille, muuttaisin johonkin Euroopan maahan. Tätä en ole tarkemmin ajatellut että mihin maahan Euroopassa mutta Eurooppaan kumminkin!

Ihanaa torstai päivän jatkoa!


xoxo emmaLikes

Comments

good morning sunshine

Rauhalliset aamut kun aurinko paistaa kirkkaasti taivaalta ja on aivan hiljaista. Voit vain jäädä sänkyyn makaan lämpösen peiton alle. Tiedätkö tämän tunteen? Ihanaa eikö? Harmillista ja totta on se että esimerkiksi töissä käyvillä ja koululaisilla tälläinen tunne saattaa olla vain 2x viikossa ehkä vielä vähemmän. Paitsi jos on loma tai olet kipeä kuten minä : D

Arkisin kun herätyskello soi tuleeko tämä ajatus sinun päähäsi " eiiiiii! en tahdo nousta ylös". Minulla tulee yleensä joka kerta, mutta silti on pakko nousta vaikka kuinka tekisi mieli jäädä loikoilemaan sänkyyn. Kun taas viikonloppuisin ei herätyskello tarvitse laittaa paitsi poikkeus tapaus on jos olet sopinut jonkun kanssa jotakin aamusta.

En tiedä samaistuuko kukaan muu tähän mutta aina viikonloppuisin kun voisi nukkua pitkään niin ei nukuta pitkään. Mutta jos on esimerkiksi arkipäivä vaikkapa keskiviikko ja herätyskello soi klo 7:30. Ei muutakun torkku päälle ja toivo ettei se lopu koskaan.

Pakko vielä kysäistä että samaistuuko kukaan myös siihen että kun herätyskello soi ja laitat torkun päälle ja torkku on vaikkapa noin 10 minuuttia kestävä niin se 10 minuuttia tuntuu aivan 2 minuutilta.


Hyvää tiistai päivän jatkoa! <3


                                                             

xoxo emma 


Likes

Comments

Miten sulla menee? Mulla menee hyvin! Lukuunottamatta sitä että olen kipeä :/ Mutta ei anneta sen häiritä! Haluisin vähän tässä postauksessa jakaa mun mielialoja joita mulla on ollut viime aikoina vaikka mun mielialat eivät hirveästi vaihtele! Joten sen takia postauksesta ei tule pitkä.

Tähän alkuun haluan sanoa että oon super usein iloinen ja onnellinen! Harvoin surullinen tai allapäin. Paitsi jos jotain on sattunut tai tapahtunut. Mielialahan on tunnetila ja mielialoja on erilaisia.

Viime aikoina olen ollut yllätys yllätys super iloinen! Koulu on mennyt hyvin ja olen päässyt tekemään ystävieni kanssa kaikenlaista.

Mutta hyvää helmikuun alkua kaikille! & ne jotka ovat kipeinä kuten minä niin paranemisia! Toivottavasti paranet pian!


xoxo emma

Likes

Comments