Något som jag har fått upp ögonen för det senaste är klänningar. Klänningar till vardags och klänningar till fest! Självklart är det väldigt snyggt med klänning men framförallt så är det såååå bekvämt!

Dessa klänningar är från Asos​ och kostar alla under 400 kr!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har spenderat några väl behövda dagar hos min farmor och farfar och samlat lite krafter. Känns väldigt skönt då det varit mycket det senaste och nu väntas det fem dagars jobb som startas med dubbelpass imorgon så det blir tufft! Och dessutom så bestämde jag och min pojkvän för att skjuta upp Dubai så det suger då jag verkligen skulle behöva en resa att se framemot just nu.. ledsen tjej

Bild från Rhodos​

Likes

Comments

Världens finaste present från världens finaste pojkvän!

Likes

Comments

Något jag verkligen vill ha just nu är en lite coolare mössa! Jag fryser väldigt mycket på vintern så nu när det är kallt är det ett måste för mig och en randig eller grå skulle vara så snyggt just nu!

Mössorna hittar ni hos Busmonstret

Likes

Comments

Eftersom jag fyller år idag fick jag ett litet erbjudande på Bubbleroom så nu är dessa godbitar på väg hem till mig!

Likes

Comments

Nu är det mindre än en timme kvar tills jag fyller 21!!!! Känns lite sjukt faktiskt, tiden går så snabbt! Hade i alla fall lite firande med vänner i går och vi började hemma hos mig med ost&kex och lite tårta. Vi snackade, spelade spel, dansade och skrattade så mycket så att vi nästan missade tåget till Göteborg där vi avslutade natten på Excet! Hade en superrolig kväll med världens bästa vänner!

Likes

Comments