Header

Nu har det börjat bli kallt, ush gick runt och frös idag i skolan även om jag hade en tjock tröja på mig. Men i alla fall, det var en ganska slapp dag idag, började med spanska och slutade med idrott. Blev det catch the flag i skogen. Himla roligt att spriga runt och bli blöt om skorna och få massor av pinnar i ansiktet - love it. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Stack till gymmet med pappa direkt efter skolan. Var där i drygt 3 timmar. Varit på dåligt humör nästan hela dagen så det var skönt att få bort all dålig energi. Man mår sååå bra efter man tränat, får helt ny energi. 

Imorgon blir det att träna med pappsen igen och sedan plugga massor till spanska provet, bara att ladda med massa vindruvor och te så blir det perfekt! 
 
 
 
 
 

Likes

Comments


"So what I'm really trying to say is, and what I hope you understand

Is despite all the imperfections of who I am I still wanna be your man
I know it hasn't been easy for us to talk with everyone being around,
But this is.. this is personal, this is for me and you
And I want you to know that I still love you
And I know the seasons may change,
But sometimes love goes from sunshine to rain
But I'm under this umbrella and I'm calling your name
And you know I don't wanna lose that"

Likes

Comments

Grät nästan oavbrutet när jag kollade på Glee-avsnittet om Cory. Allt kändes så äkta och mycket av det var nog inte med i manus. Tycker verkligen att ni borde kolla på det. Har inte sett hela serien men man fattar ändå. 
-klicka på bilden för att komma till avsnittet (öppnas i ny flik)- 
 

Likes

Comments


Nu drar vi iväg till gymnasiemässan med skolan. Ska bli skönt att få veta lite om gymnasiumen så det blir lättare att välja. Visst det är två år kvar med ändå :) Kram på er!??

Likes

Comments

 Fyra fina bilder från idag

Haft sån rolig dag idag, blev lite depp på morgonen men det löste sig efter ett tag, så skönt att bara kunna sätta sig att prata om något helt annat och så är allt bra. 
Men jaja nu ska jag iväg ner till gymmet med pappi. Blir bara en genomgång och sen ska jag träna med mamma. Kram på er! ??

Likes

Comments