Veckans lista (v.46)

JAG

Veckans mående:
För det mesta väldigt bra faktiskt. Dippade lite under onsdagen och torsdagen då min magkatarr kom tillbaka pga stress men har iaf inte känt av någon ångest eller oro. Utöver det så har jag mått väldigt bra och haft min bästa födelsedag någonsin.

Veckans sämsta:
Magkatarren... Det ledde tyvärr till att jag endast hann med fyra träningspass, men det känns ändå helt okej, viktigt att lyssna på kroppen när den säger ifrån. Hade även lite strul på jobbet i veckan vilket drog ner mig en del.

Veckans godaste måltid:
Middagen på restaurang Famille (Falkenberg Strandbad). Så himla gott och blev så positivt överraskad. Alltid lite nervöst med nya ställen och speciellt när vi i förtid bokat 3-rätters, finns alltid en risk att alla rätter är förbestämda. Men här fick man välja helt fritt från hela menyn och allt var riktigt gott och vällagat. Hade absolut kunnat återvända dit bara för maten, vilket är ett bra betyg av mig som är svårflörtad när det kommer till smaker och mat. Även sushin som jag åt med tjejerna var hur god som helst, var så sugen på sushi så det satt lite extra fint just då.


YUM!


Veckans jobb:
Stressigt. Inte för att det var speciellt mycket att göra på jobbet alla dagar egentligen utan mest pga min jobbsituation. Har varit lite stressad över hur det ska bli nu efter några ändringar som sker i december. Men det har lugnat sig lite nu då vi ändrade om lite för mig så att min plats på arbetet blir mer stabil och trygg.

Veckans bästa:
Min födelsedag och hela helgen, utan tvekan. En supermysig helg där jag kunnat samla på mig ny energi och släppa all min tidigare stress. Har verkligen kunnat koppla bort och ta vara av nuet vilket varit skönt. Även varit omringad av människor som får mig att må bra och ger mig energi istället för att ta. Linus sa det idag i bilen påväg till jobbet att detta var den bästa helgen han någonsin haft och jag instämmer verkligen. Den var perfekt på så många olika sätt och så himla kravlös bara.

Veckans roligaste:
Att jag äntligen fyllt 20 år och får gå in på systemet när och var jag vill. Har väntat på det länge nu så känns väldigt skönt att ha klivit över det målsnöret.


KÄRLEK


Veckans köp:
Köpte nya ljus i början av veckan till rummet så att det lyser upp lite nu under höstmörkret. Köpte även lite ljus inför julen, bla ett ”julkalender”-ljus som man bränner varje dag, hela december, enda fram till julafton! Ser ni även hur fina dom röda ljusen är då dom är lite glansiga/lackade typ? Så himla fint och juligt till skillnad från dom andra som är matta. Fick även köpt en julklapp till min bror vilket var skönt att få klart redan nu. Sen har jag även köpt lite kläder denna veckan. Bla en tröja, en blazer/kavaj och ett par kostymbyxor. Väldigt nöjd med alla mina ”små”köp denna veckan. Ljusen ser ni här nedan men kan försöka komma ihåg att även visa er kläderna i veckan!

Veckans podd?
Gynning & Berg! Är helt besatt. Hittade den för att ha ett tidsfördriv då jag typ lyssnat klart alla poddar och väntar på att dom ska släppa nytt varje vecka men nu har jag lyckats lyssna ikapp även deras podd... Så nu går jag och väntar på att även dom ska släppa nya avsnitt. Började lyssna på deras nya säsong så började inte helt från början men kan iaf rekommendera deras senaste säsong. Så himla roliga tjejer och dom kompletterar varandra väldigt bra. Kul att få höra vuxna kvinnors åsikter om saker och ting och inte bara ungdomar, dom har heller inga spärrar så dom säger verkligen precis vad dom tycker och tänker.

Veckans längtan?
Längtar till dagen jag hittar min drömlägenhet och får bolla idéer hur den ska inredas. Gå runt i små butiker och hitta saker som gör mitt hem till just mitt, eller ja mitt och Linus förhoppningsvis. Kan ibland längta så mycket att det gör ont och gör mig galen haha. Längtar också efter att få resa igen, saknar att få se och uppleva nya platser/kulturer.


  • JAG

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Gynning & Berg måste jag lyssna på. Tack för tipset!

nouw.com/jossustravelpics
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson