Välkommen november!

INSPIRATION

Tänkte dela med mig av mina senaste sparade inlägg på Instagram. Representerar absolut mitt novembermood och vad jag känner att jag vill göra/åstadkomma denna månad. Sparar alltid ner bilder/videor på olika outfits, recept, diy’s, restauranger osv som jag själv kanske vill testa och tror kommer inspirera mig. Nu under hösten och speciellt nu i November när det börjar bli mörkt på riktigt försöker jag alltid att hålla uppe mitt humör genom att baka och laga mycket mat.

Jag brukar även måla mycket under hösten/vintern eftersom man har mycket mer tid inomhus och vanligtvis inte hittar på lika mycket på vintern som på sommaren. Älskar att måla, vara kreativ och få jobba med händerna, det har jag varit hela mitt liv. Känner dock att mycket av min kreativitet försvinner på sommaren vilket jag tror är för att man gör så mycket annat hela tiden och typ aldrig är hemma. Så är det iaf för mig. Men nu när det blir mörkare och kallare blir det mer tid hemma vilket betyder mer tid och rum för mitt kreativa sinne!

Så här har ni en liten moodboard på november av mina senaste sparade på Instagram. Mycket mat, bakning och pyssel, helt enkelt kreativt. Tycker själv att det är väldigt kul och inspirerande att se andras sparade på Instagram, så här har ni några av mina!


NOVEMBER

Kaffe 🤎 // Spackelmåleri som jag vill testa mig på

Fina ljuslyktor från Tell Me More, vill haa! // Napolitanska kakor som jag vill testa baka den kommande veckan

En krämig fettuccine alfredo som lär lagas kommande veckan // Hösten

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh vilka härliga bilder<3 Kolla in bloggen där jag har en frågestund just

nouw.com/louiseedling
fanip
fanip,

Så mycket härlig inspo ju <3

nouw.com/fanip
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson