Svar på lite frågor

1. hur sköter du ditt hår?

Jag sköter faktiskt inte om mitt hår på något speciellt sett, jag är nog väldigt elak mot mitt hår. Jag fönar det ungefär 3 gånger i veckan vilket inte alls är bra, sen lockar jag det ibland på ganska hög värme utan värmeskydd. Det är sanningen och inser nu när jag skriver detta att det är sjukt dåligt emot mitt hår men jag har såpass tjockt hår så det tål ganska mycket. Men har man inte tjockt hår ska man ju absolut inte göra så som jag gör, man ska inte göra så som jag gör över huvud taget.. Usch fy på mig, måste verkligen bli bättre. Men något jag inte gör som är väldigt dåligt för håret är att borsta håret när det är blött. Efter att jag har fönat mitt hår finns det inga eventuella ''tovor''. Dock får jag aldrig tovor men håret kan ju trassla sig ibland men det försvinner när jag fönar det. Efter att jag fönat det borstar jag det och lägger ibland i en olja i topparna.

2. vilka produkter använder du till ditt hår?

Som sagt är jag väldigt dålig på att sköta om mitt hår, men ibland lägger jag i en olja i topparna. Oljor fins att köpa nästan över allt men en bra olja hittar ni b.l.a HÄR. Mitt shampoo och balsam kommer ifrån Tresemme, inget speciellt men dom funkar bra. Och mitt hårspray som jag använder efter att jag stylat mitt hår kommer ifrån Bed head och kostar runt 200 kr lite överallt. Brukar köpa mitt hos min frisör, och lockarna håller hela dagen/kvällen.

3. Ditt/dina favoritplagg?

Som jag nämnt tidigare gillar jag ju verkligen mina Primes, äger man ett par eller fler så vet man att dom går före det mesta. Dom är stilrena och passar till allt.

En annan favorit i klädväg är min stickade polotröja ifrån Gina Tricot. Den passar till nästan alla jeans och är verkligen jätte skön. Plus att den är svart, svart är så jag. Hittar jag en snygg tröja tar jag alltid den svarta, gråa eller rosa.

4. Hur fick du din iPhone 6?

Min förra iPhone bara dog och vägrade starta så jag behövde het enkelt en ny och då ville jag ha en 6:a. Så har ju inte fått den på något speciellt den utan mamma och pappa har köpt den till mig. Betalar helt enkelt för den varje månad som vilken annan mobil som helt, visst blir det en dyrare månadskostnad om man väljer en 6:a men jag tycker helt klart att det är värt det från min sida då jag tar mycket kort och vill ha hyfsat bra kvalité.

5. Köpte du den själv eller fick du den?

Som jag skrev på frågan där uppe, mobilen betalas i månaden och ligger på 449 kr i månaden då jag betalar lite själv men det skadar mig inte ett dugg.

6. Kan du visa dina julklappar?

Jag känner mig inte bekväm i det då det finns folk ute i Sverige som inte ens får julklappar. Dessutom var det ett tag sedan jag fick alla mina julklappar så allt är ju använt.

Gillar

Kommentarer

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson