Sushi + sängen = SANT

DAGENInnehåller affiliate-länkar

Hörni, det blev en sån himla besvikelse återigen haha! Monki hade nämligen inga av dom klänningarna jag kikat in i storlek 32/xxs inne i butik. Dom hade endast en, vilket var denna otroligt söta och fina men tyvärr blev det samma problem som alltid, att sömmen hamnade mitt på brösten istället för under där den ska vara... Börjar ge upp hoppet nu haha, känns otroligt hopplöst faktiskt då det är minst lika svårt att hitta storlek xxs/32 som stora storlekar, då det är få butiker som gör mindre storlekar än xs/34. Dessutom är det extra svårt med sommarklänningar just nu, då det känns som att vartenda en har den där jäkla sömmen under brösten som inte fungerar för mig.

Efter fredagsjobb och ett inte så glatt humör efter en misslyckad dag på stan stod det fredagsmys på schemat. Satte lite plåster på såren genom att köpa med sushi och pizza hem som sedan avnjöts tillsammans med kärleken, i sängen, framför F1. Sushin gjorde så att humöret vände och det blev en otroligt mysig och lyckad fredag tillslut. Linus var nöjd med sin pizza och jag var nöjd med mina 18 bitar sushi haha, ja ni hörde rätt; 18 bitar! Har verkligen inget stopp när det kommer till sushi, kan äta 30 bitar om jag skulle få tillfälle till det. Testade en nyöppnad sushirestaurang som öppnat precis vid vårat jobb och jag säger bara en sak, det är min nya favorit! Det jag slutade upp med denna gång var fyra bitar tonfisk, fyra bitar eldad lax samt en evolushi-rulle med tempura, mango, gurka, koriander, eldad lax och tre såser. Ni hör ju, var i smaklökshimlen!

Just nu har vi precis vaknat för dagen och haft en mysig morgonstund i sängen tillsammans. Vad som står på schemat idag är att måla om ett rum här i lägenheten som vi behöver få gjort innan flytten och efter det ska jag dra mig hem till mina föräldrar en stund, för att börja flyttpacka lite smått. Vad som händer senare ikväll är ännu oklart, men det ser ut att bli en lugn kväll full av kärlek och mys.

Hoppas att ni startat helgen bra och känner er utvilade! Kramar <3

  • Postad i: DAGEN

Gillar