Spinneriet

DAGEN, MUMS


Som tidigare nämnt får detta underbara ställe ett eget inlägg istället, då jag inte ville stressa ihop något i söndags. Dessutom blev det sjukt många härliga bilder här ifrån, så blir lite av en bildbomb nu också.

Hämtade upp Elin runt 11 i söndags för att åka till Spinneriet, som ligger i Lindome. Väl på plats valde vi att först slå oss ner för att äta. Båda var hungriga, men samtidigt ville vi inte ha något allt för mättande, då vi lite senare även tänkte ta en fika där. Blev därför varsina mackor, stora och matiga sådana dock, så absolut inte vilka mackor som helst. Jag tog en kopp kaffe och en macka med färskost, sallad, avokado, picklad rödlök, blåbär och lite apelsin, den var helt galet god och kombinationen av allt blev perfekt. Elin tog Ramlösa och en macka med pepparrotskräm, lax, ägg, sallad, picklad rödlök och lite apelsin, även den var sjukt god.

Efter att ha smält maten och haft några trevliga samtal kikade vi runt i alla mysiga små butiker som finns där. Älskar deras koncept med att dom har en massa olika lokaler där som butiker tillfälligt hyr in sig i, blir helt enkelt som en samlingsplats för pop-ups. Bästa jag vet, blir lite mer unikt då och det blir en bra variation, vilket gör att man kan åka dit flera gånger utan ”problem”. Ett genuint tips till er som bor i, eller runt, Lindome. Åk gärna dit när det är fint väder. Allt blir så mycket finare och ljusare då! Älskar spinneriet, gott matställe, samt fik och dessutom många olika små företag som hyr in sig i deras fina, industriella lokaler. ÄLSKAR sånt. Lokala ställen, som detta, stöttar jag bra mycket hellre än kedjor och speciellt nu under dessa tider. Dessutom kul för mig som alltid bott i närheten av Lindome (Mölnlycke) och fått se/uppleva Spinneriet bli allt mer och mer poppis med åren. Det har speciellt vuxit väldigt mycket under 2020, vilket är imponerande att dom lyckats växa såpass mycket, under ett år mitt i en pandemi.

Hittade så mycket snyggt i dom olika små inredningsbutikerna som jag ville köpa med hem, men har lovat mig själv att försöka hålla mig från att köpa småsaker nu. Som tillexempel ljusstakar, prydnad och så vidare, som lätt kan gå sönder i flytten. Dumt att samla på sig grejer som vi faktiskt inte behöver direkt när vi flyttar in, då det blir färre saker att packa ner och upp ur alla flyttkartonger, samt att vi slipper riskera att saker går sönder i flytten. Ska i alla fall åka hit igen när vi väl flyttat in och köpa på mig några härliga och färgglada skålar, ljusstakar, med mera.

När vi hade tagit oss igenom alla butiker gick vi ner till restaurangen/fiket igen för att ta en fika. Vi delade då på en semmelbakelse, mazarinbakelse med bl.a. rabarber, kaffe och en lokalt bryggd rabarberlemonad. Låter ju inte mycket för världen med detta, men det var det sjukaste och det godaste jag ätit i hela mitt liv tror jag. Kan tänka mig att upplevelsen, miljön och solen bidrar en del haha, men smakerna var något utöver det vanliga, dessutom väldigt fina att titta på.

Efter god mat och en hel del inrednings-frestelser åkte vi där ifrån för att sedan skiljas åt. Hade en väldigt mysig söndag och att umgås med Elin är alltid precis lika härligt och peppande, en vän som alla borde ha. Önskar er alla en trevligt tisdag, kramar!


Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,

Hur har jag inte hört om detta stället innan, måste dit!!

nouw.com/nellielillskog
emmapetersson
emmapetersson,

Jaa, det är så fint och mysigt!

nouw.com/emmapetersson
seagullcrying
seagullcrying,

Det får bli ett besök dit när det är varmare i luften helt klart 😍

nouw.com/seagullcrying
emmapetersson
emmapetersson,

Tycker jag verkligen🥰

nouw.com/emmapetersson
evelinajosefines
evelinajosefines,
saranilsander
saranilsander,
Wow vad fint! Måste definitivt dit haha!
nouw.com/saranilsander
isabylund
isabylund,

Men vilket ställer! Man blir ju glad bara av att se bilderna och allt färger <3 och du är ju så snygg att man storknar!!!

nouw.com/isabylund
emmapetersson
emmapetersson,

Visst blir man!! Men åh tack, detsamma fina <3

nouw.com/emmapetersson
ElsaBarwe
ElsaBarwe,

Men vilket sjukt coolt ställe! WOW

Och din outfit ser så fin ut!!

nouw.com/elsabarwe
emmapetersson
emmapetersson,

Visst är det! Tack så mycket <3

nouw.com/emmapetersson
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson