SOL & BAD

DAGEN

Finns inget jag älskar mer än Sverige när det bjuds på bra väder. Den svenska sommaren gör verkligen att jag aldrig hade velat flytta här ifrån, isåfall endast under vinterhalvåret men INGET slår en klassisk och typisk svensk sommar. Gårdagen bjöd på strålande sol och det utnyttjades såklart till fullo. Startade dagen strax efter klockan sju då jag vaknade av mig själv och åkte hem till mina föräldrar. Åt en god frukost och bakade en hel del innan jag vid tolvtiden tog mig ut i solen, där jag i princip spenderade resten av dagen. Blev en hel del solning och dopp i poolen, en god lunch, samt en mysig picknick.

Kvällen spenderades sedan med mig själv en stund uppe på balkongen med lite ost, chips, jordgubbar och rosévin innan jag tog mig ner till terassen för grill tillsammans med mina föräldrar. Vi avnjöt sedan ett perfekt grillat kött i kvällssolen och jag ville nästan börja gråta av lycka, då det var så otroligt efterlängtat med en sån härlig sommarkväll. Vid tiotiden åkte vi sedan hem till Linus lägenhet och hämtade hit alla flyttkartonger samt stannade och köpte med en stor påse med lösgodis, som jag ikväll ska njuta av.

Just nu ligger jag i sängen och bara myser, innan det snart är dags att ta sig upp; då magen skriker efter frukost och kaffe. Dagen kommer spenderas ute i solen vid poolen och ikväll blir det morsdagfirande i form av grill tillsammans med hela familjen och lite goda grejer till efterrätt. Inte nog med efterrätt ska jag även njuta av allt godis jag köpte igår, ett perfekt avslut på en perfekt helg.

Kramar <3

Perfekt att detta underbara väder kom nu när vi ska bo här ett tag <33

  • DAGEN

Gillar

Kommentarer

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson