Smakfull inredning

Har ni haft en bra dag hittills? Det har jag! Tyvärr har jag inte kommit ut i solen någonting då jag stått inne och fixat lite till tårtan som jag ska bjuda på imorgon, bland annat snott ihop en lemoncurd. Marängbottnarna fixade jag med igår, eftersom dom gärna ska stå kvar i ugnen över natten och jag inatt inte ska sova här hos mina föräldrar, därför fick det göras igår så att jag imorse kunde ta ut dom igen. Ni som gillar pavlova har något att se fram emot när receptet släpps, då denna pavlovan jag bakat/förberett till imorgon är heeelt otrolig!

Har även roat mig med att kikat på lite inredning till lägenheten, då vi nu letar efter ett soffbord att eventuellt köpa om jag inte orkar ta tag i att göra mitt egna. Finns såå mycket fin inredning inne i alla butiker just nu, det är verkligen svårt att hålla sig från att köpa i princip allt! Har alltid varit en riktig torsk för fin inredning, då det alltid varit ett intresse hos mig. Har alltid köpt på mig mängder med grejer till hemmet, trots att jag bara haft ett rum att inreda. Nu äntligen har jag ju snart en hel lägenhet som ska fyllas med inredning och ingen är väl lyckligare än mig haha! Äntligen kan jag köpa på mig mängder med vaser, ljuslyktor, filtar, prydnadskuddar, porslin och så vidare. Detta jag väntat på i flera år och nu äntligen är det dags, men nu när jag väl är i det får jag nästan lite panik, då det finns så otroligt mycket snyggt. Får beslutsångest och kan inte alls bestämma mig för vilket porslin jag vill ha, eller vilka färger/toner jag vill satsa på tex. Tycker alltså nästan att det finns fööör mycket snyggt i butikerna just nu och det kommer ju bara in mer och mer, blir galen haha! Speciellt nu under våren och sommaren, vågar ju knappt köpa något nu innan vi flyttat in, ifall något snyggare dyker upp lite senare. På den nivån liksom... Har därför undvikit alla typ av köp som vi inte måste ha när vi väl flyttar in, då det känns roligare att köpa på sig sånt när vi väl har flyttat in och jag fått känna av lite mer vad som passar in och inte. Nödvändiga köp som bestick, kaffemaskin, säng, soffa osv har vi ju sjävklart köpt då det behövs för att vi ska kunna bo och leva där. Men ”enklare” köp som prydnader, vaser och tex vår bokhylla/skrivbord samt vitrinskåp har vi valt att vänta lite med, då jag först vill känna av vad som passar in och inte. Ska dock inte klaga. Hellre för mycket att välja på än att jag inte hittar något jag vill ha, då det hade gett mig mer panik.

Delar med mig av några favoriter som jag själv kikat in och är lite sugen på, men som sagt eftersom jag hittat såå mycket vet jag inte vad jag slutar upp med att köpa haha. Delar i alla fall med mig av några smakprov från det som står med på eventuella köp-listan samt lite inspirationsbilder. Kram!


vit lampa HÄR - brun vas HÄR - kudde HÄR - ljuslykta HÄR

vit vas HÄR - stearinljus HÄR - brun lampa HÄR - puff HÄR

bricka HÄR - fåtölj HÄR - drinkvagn HÄR - pedistal HÄR

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Åhhh vad fint ❤️ Vi har verkligen samma smak på inredning, haha! Kram fina du ❤️

nouw.com/agnesmathilda
emmapetersson
emmapetersson,

Ellerhur! Haha gud vad kul! Kram fina❤️

nouw.com/emmapetersson
tigerslife98
tigerslife98,

Oj vad mycket snyggt! Vad har du för bloggstil alltså skrivstil.. eller vad det heter nu igen 😅

nouw.com/tigerslife98
tigerslife98
tigerslife98,

Brödtext heter det visst

nouw.com/tigerslife98
emmapetersson
emmapetersson,
Ellerhur! Jag har Times new roman☺️
nouw.com/emmapetersson
saranilsander
saranilsander,
Men ååh vad mycket snyggt!! Älskar denna stil!
nouw.com/saranilsander
emmapetersson
emmapetersson,
happyM
happyM,

Men omg älskar allt detta!!! Sååååå mycket snyggt ❤️ Kram

nouw.com/happym
emmapetersson
emmapetersson,

Jag meed😍 Kram!

nouw.com/emmapetersson
linneajohans
linneajohans,

Åh vad fina grejer!!!

nouw.com/linneajohans
emmapetersson
emmapetersson,
Linnéa,

Men ahhhh, så mycket snyggt, vill ha typ allt 🤩

Mmm, lemoncurd, låter mumsigt ❤️

nouw.com/linnealiebig
emmapetersson
emmapetersson,

Jag med och ja det är ju så gott😍

nouw.com/emmapetersson
LouiseEdling
LouiseEdling,
Så mycket fint <3
nouw.com/louiseedling
emmapetersson
emmapetersson,
carroat
carroat,

Superfin inredning och så god tårtan lät! 🥰

nouw.com/carroat
emmapetersson
emmapetersson,

Ja den är gudomlig🥰

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,
Så sjukt snygg stil!!
nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson