SKRATT PÅ LOUNGE(S)

DAGEN

Blev en väldigt trevlig och fartfylld lördag igår, som till och med slutade upp med klubbande på Lounge(s), trots att vi till en början bara skulle hålla oss till olika barer. Det började lugnt med att jag och Linus mötte upp Olivia i stan vid tretiden, då Linus behövde köpta en ny T-shirt och keps. Direkt efter det slog vi oss ner på Wolfgang vincafé där vi först beställde in varsin öl. Trots att det regnade slog vi oss ner utomhus, då det fortfarande var varmt och platserna ute ändå hade tak över sig. När den värsta törsten hade släckts beställde vi in orangevin och en varsin croques med comté, kokt skinka, senap & béchamel, oootroligt gott. En enkel ”varm” macka egentligen, men det är något speciellt med just deras samt att vinet till alltid sätter pricken över i:et. Kul också att jag fick testa något nytt igår, då jag aldrig testat orengevin innan.

När klockan närmade sig fem hoppade vi in i en taxi och åkte hem till Fabian och hans nya lägenhet. Där blev det spel, bubbel, skratt, öl, snacks och några cider innan vi tog oss in till Zamenhof. Väl framme på Zamenhof drog festen igång på riktigt med en hel del drinkar, öl och shots samt att alla började bli taggade på lite nattklubb, så vid 01 ungefär drog vi oss vidare till Lounge(s). Där blev det lite nattklubbskänsla med drinkar, hög musik, en heeel del skratt och sambuca-shots. Dock är ju inte klubbarna samma sak nu under corona, eftersom man måste sitta ner, men det var väldigt trevligt och roligt ändå.

Natten avslutades sedan på McDonalds, innan vi tog en varsin Voi hem och somnade gott i sängen. Dagens planer är ännu oklara, då vi är rätt så bakis. Kanske att vi går ner till goda Le Fabrick och äter brunch där, då det ligger så nära och är lite roligare än att bara beställa hem något hit. Men vi får se vad vi orkar och inte hehe, men det lutar åt att traska sig ner dit i alla fall.

Kramar <3

  • Postad i: DAGEN

Gillar

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson