Skotrender jag INTE tycker om

KLÄDER & SMYCKEN

Godmorgon! Vaknade tidigt även idag, då jag somnade hyfsat tidigt igår. Fick nämligen världens matkoma efter middagen, som bestod av mängder med god mat från McDonalds. Åt verkligen mycket haha då jag inte kunde bestämma mig för vad jag ville ha, så jag tog allt jag var sugen på. Slutade alltså upp med läsk, cheeseburgare, fiskburgare, chili cheese, hotwings, pommes och dip. Så ja två burgare, pommes och en hel del extrasnacks senare var matkoman ganska så stark, men det var helt klart värt det. Somnade ju gott och vaknade upp utvilad idag.

Eftersom jag vaknade tidigt skrev jag ihop detta inlägg som ändå tar lite tid att göra. Gjorde ett liknande inlägg förra veckan, där jag tyckte till om vår- och sommarmode 2021. Tänkte nu göra något liknande, men med skor och endast modeller/trender som jag inte riktigt tycker om. Vill påpeka det igen bara, att smaken är som baken; delad. Tycker du något är supersnyggt som jag nu inte tycker om speciellt mycket är det inget illa menat, utan vi alla har bara olika smak.

Fick min inspiration från ELLE’s reportage ”Skotrenderna och modellerna som tar över våren 2021” som ni hittat HÄR.

Kramar!

1. SANDALER OCH TOFFLOR

Okej, jag förstååår inte grejen med sandaler?? Men snälla vi alla mobbade våra pappor och farföräldrar för sina sandaler och nu väljer vissa att själva gå runt med det. Jag ser verkligen inget annat än gubbar i dessa skor, hur feminina dom än försöker att göra dom. Tycker inte alls att det är smickrande för foten och inte alls min stil helt enkelt.

Fine, typ Birkenstock kan jag tänka mig, men har svårt för dom också haha när det kommer till dom klassiska. Jag har tex ett par Birkenstock’s men det är deras thong-sandal-modell, vilket jag isåfall tycker är snyggare. Visar exempelbilder nedan på sandaler jag inte alls förstår mig på och som jag själv aldrig skulle bära eller tycka är snyggt.

2. STADIGA PLATTÅSKOR/FLIP-FLOPS/SANDALER

Är ett fan av tex sneakers med plattå, men sandaler och dessa nya flipflops osv som nu kommit med plattå är för mig ett stort nej, för MIG. Typ som slip ins-sandaler med plattå? Nej bara nej. Visar exempelbilder nedan på plattåskor jag inte tycker är snyggt.

3. CLOGS

Men ursäkta? Hahah visste inte om det var ett skämt när jag läste denna punkten och såg bilderna. Träskor?? Nej men ska folk seriöst börja gå runt med träskor utanför sin egen tomt, när man tex ska ut och dricka vin? Ett stort nej bara.

4. BALLERINASKOR

Detta är inget jag tycker är superfult, som dom tidigare punkterna haha, men det är inte min stil. Det tar mig tillbaka till när jag var liten och alltid hade ballerinaskor hela somrarna. Det är lite för ”flickigt” för mig helt enkelt samt att jag inte tycker ballerinaskor är speciellt sköna.

5. SKOR MED KEDJA

Ska vi inte bara lämna kedjetrenden i 2016/17 när den kom? Kommer ni ihåg när alla typ skulle ha en kedja hängandes på jeansen? Folk köpte alltså på riktigt kedjor som typ såg ut som halsband och sen knäppte dom i skärpöglorna... Spydde på det redan då och att det nu ska komma tillbaka fast på skor? NEJ. Kedjor är ett stort och fett nej för mig, om det inte handlar om ett kedjeväskband tex.

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,

Haha, älskar mina birkenstock men håller med om att de inte är de snyggaste skorna! Men finns verkligen så sjukt mycket skor jag inte förstår mig på!

nouw.com/nellielillskog
emmapetersson
emmapetersson,

Haha ja men Birkenstock är ju väldigt skönt! Lever typ i mina på somrarna, men en annan modell än den klassiska, men kan ju förstå varför folk dras till dom eftersom dom är så bekväma!

nouw.com/emmapetersson
kajsawallin
kajsawallin,

Lever för birken<3333 Unna dig ett par så kommer du inte bry dig om att dom är fula hahaha!!!

nouw.com/kajsawallin
emmapetersson
emmapetersson,

Jag har redan ett par haha, men inte den klassiska modellen bara! Otroligt sköna😍

nouw.com/emmapetersson
saranilsander
saranilsander,

Åh håller med om allt förutom just tofflorna. Dock gillar jag inte dem klassiska ”gubbiga”, men älskar snyggare varianter!

nouw.com/saranilsander
emmapetersson
emmapetersson,
msahakangas
msahakangas,

Håller verkligen med dig men birkenstock tycker jag faktiskt är snygga! 😊

nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Jaa, tycker inte att dom är så farliga samt att dom är sjukt sköna!

nouw.com/emmapetersson
aliceemericsson
aliceemericsson,

Åh, en riktigt bra donken-middag är ju aldrig fel, haha! Kul att läsa vad du tycker! Jag håller mig mest till sneakers eller klackar, men har ett par "träskorliknande" skor som jag tycker är sååå söta, haha! <3

nouw.com/aliceemericsson
emmapetersson
emmapetersson,

Jaa visst är det!

nouw.com/emmapetersson
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson