Senaste sparade på Instagram

INSPIRATION

Tänkte dela med mig av mina senaste sparade bilder/videor på Instagram. Får själv mycket inspiration av att ta del av andras sparade, då jag ofta får upp ögonen för minst ett nytt instagramkonto. Så här har ni mina senaste!

Instagram sparade

Min drömväska från Bottega Veneta Veneta just nu! Haft denna på listan ett bra tag nu, blir ju bara mer och mer sugen. Denna hittade jag på @the_vintage_bar där jag kikat lite men tyvärr säljer just den jag vill ha slut vääldigt fort. Hinner inte jag riktigt med i svängarna... // Fina detaljer hemma hos @moaelsaantonia som även har ett väldigt fint inredningskonto, @interiorbymoa, tips!

@mollyrustas som lever sitt bästa liv i Spanien. Först njöt hon av värmen i Marbella och nu vidare till bergen för fjällen och skidåkning, dröm? Jag vill också. // Drömiga, egengnorda, ekologiska semlor gjorda av @patrickoscarsson. Blev så sugen på semlor efter att ha sett denna videosnutt igår, blir kanske en semla idag om jag får tag på någon go.

Ett drömigt hem skapat av @kristin_rodin. Hennes konto @homebykristinrodin har gett mig så mycket inspiration till mitt framtida hem. // En härlig bild tagen av @emiliaferm. Blev så himla sugen på restaurang när jag såg denna bilden. Vill gå ut och skratta med en vän, äta gott, dricka gott och kanske till och med vingla lite smått hem. Ska ske snarast!

Kaffe! Vad mer behöver jag säga? Blev sjukt sugen efter att ha sett denna bild tagen av @juliaaloren. Är iof alltid sugen och på humör för en kaffe. Och att avnjuta en kopp kaffe ute i solen tackar man ju inte heller nej till. Idag har solen lyst för fullt hemma här i Göteborg och så ser det ut att bli imorgon också så då blir det nog en kaffe på stan! // Ett ljuvligt hem som Gabriella skapat, hennes Instagram har ni här @saint.fabien. Så duktig och allt är verkligen i min smak! Också en inspiration till mitt nästkommande hem.

Dumplings! Fyf*n vad gott det är. Blev så sugen på Made in Chinas dumpnings nu. Mums. Tipps till er som bor/besöker Göteborg och gillar asiatiskt. Denna gudomliga bild är tagen av @allythomson. // @mollyrustas levererar igen fast denna gång med ett superfint halsband från Chanel. Har snöat in väldigt mycket på smycken det senaste. Tidigare har jag inte brytt mig så mycket men nu har jag verkligen insett hur mycket rätt smycken gör till en outfit. Pricken över i:et. Något jag insett är värt att ”investera” lite pengar på.

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,

Wow så mycket härliga bilder!

nouw.com/tildablanksvard
LouiseEdling
LouiseEdling,

Så många härliga bilder<3 Håller med, dumplings är ju bland det godaste som finns!

nouw.com/louiseedling
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson