Samsøe Samsøe

Innehåller affiliate-länkar

Nog ett av mina favoritmärken - Samsøe Samsøe. Så mycket fint och så bra kvalité på allt. Ett märke som har perfekta kläder för lite kallare klimat och använder sig oftast av varma tyger och olika typer av ull vilket gör att det passar perfekt i ett land som detta. Jag har några olika stickade tröjor från Samsøe Samsøe men även mössor. Mitt nyaste tillskott är denna supersköna kofta som jag fick hem för ungefär en vecka sedan. Nog den skönaste koftan/tröjan jag äger. Den är även vääldigt varm trots att den inte är så tjock då materialet är väldigt bra och värmande. Men den är absolut inte för varm och instängd, kan lätt få panik om tjocka tröjor inte ”andas” bra. Är väldigt värmekänslig så tycker inte om när tröjor tex sitter åt i armhålan eller tjocka tröjor blir för plastiga och varma på fel sätt. Därför uppskattar jag oftast tjocka tröjor från tex Samsøe Samsøe med lite finare material mer än lite billiga tjocktröjor då dom tex oftast innehåller mycket akryl som inte andas lika bra. Tröjan är i 37% återvunnet polyester, 35% merinoull, 25% alpaca och 3% elastane.

Länkar till tröjan på bilderna här nedan.


Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Men wooow vad snygg du är!!

nouw.com/agnesmathilda
emmapetersson
emmapetersson,

Men tack fina! Detsamma!

nouw.com/emmapetersson
evelinajosefines
evelinajosefines,
Jesus va fin du är
nouw.com/evelinajosefines
emmapetersson
emmapetersson,

Tack!! Detsamma fina du!

nouw.com/emmapetersson
MissMinnea
MissMinnea,

Såå fin du är! 😊 och så älskade jag färgen du har på väggarna, får jag vara fräck och fråga efter färgkoden? 😋

nouw.com/missminnea
emmapetersson
emmapetersson,

Tack fina, självklart ska du få det! Det är en färdig färg från Jotun, 1623 Marrakesh heter den. Så nöjd med den, lagom mörk och lugn så perfekt i ett sovrum men ändå ljus och fräsch på dagarna. En perfekt blandning mellan beiget/brunt och grått.

nouw.com/emmapetersson
MissMinnea
MissMinnea,

Åh tack snälla, precis som du beskriver den kände jag nr jag såg färgen - lugnande och mysigt burrig. Vi har dessutom också snedtak så det var kul att se hur det faktiskt skulle kunna se ut hos oss också 😊

nouw.com/missminnea
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson