Picknick & minigolf

DAGEN, MUMS

Men snälla nån, vad är det för underbart väder Göteborg bjuder på?? Igår var det hela 20 grader och sjävklart tog vi vara på det. Vaknade upp ganska så tidigt, gjorde mig iordning och lite efter tio tog vi bussen till Linnéstaden. Stopp numer ett blev Hemköp, där vi handlade lite goda grejer och tog oss sedan till stopp nummer två; Slottsskogsparken. Vi slog oss ner under ett träd och framför mängder av vårblommor, så otroligt mysigt. Sedan avnjöt vi maten, vilket bestod av vitlöksbröd, potatissallad, prosciutto, vindruvor, chokladmuffins, wienerbröd, chokladcroissant, blåbärsmuffins, olika drycker och vattenmelon. När allt var uppätet och vi var nöjda tog vi oss vidare till stopp nummer tre; minigolf. Första banan vann jag och Linus ville då ha revansch, så vi bestämde oss för köra andra banan också. Tyvärr var jag inte lika vass då, vilket gjorde att Linus vann runda nummer två, men tur var väl det så att stämningen inte blev allt för pressad haha!

Färdigtävlade tog vi en promenad till Slottskogen och alla djur, vilket blev stopp nummer fyra. Väldigt mysigt och alla djur var som vanligt väldigt söta, men får alltid lite dåligt samvete att se djur sådär instängda. Vi strosade iaf runt och gick en promenad genom Slottskogen i mer än en timme, utan jacka och med bara armar, underbart!

Eftersom det var hela 20 grader i skuggan, solen brände på och vi hade gått en hel del valde vi att ta en promenad till stopp nummer fem, vilket blev något så sjävklart som glass. Inte vilken glass som helst dock, utan ”Next Level Gelato” vilket är vårat absoluta favoritställe när det kommer till kulglass. Dom är såå duktiga på det dom gör och producerar all sin glass på plats, vilket gör att deras utbud varierar från dag till dag. Därför blir det alltid en överraskning varje gång man kommer dit. En personlig favorit är deras kokosglass, men tyvärr hade dom inte den igår, vilket gav oss möjligheten att testa nytt. Vi delade då på en kula mojitosorbet och en kula körsbärsglass, bådas favorit var helt klart körsbärsglassen, herregud, vill äta den varje dag!

Stopp nummer sex blev lägenheten och väl hemma var vi båda heelt slut efter en lång dag ute i solen. Kvällen bestod av en god middag, isglass, lite godis och snabba cash. Helt enkelt en väldigt bra, mysig och trevlig söndag tillsammans med älsklingen.

Hoppas att ni alla är nöjda med eran helg och är taggade på en ny skol/arbetsvecka. Jag själv är taggad på en ny vecka, men sjävklart hade jag velat sitta ute och njuta av solen istället för att sitta instängd på kontoret. Men ska inte klaga, för detta väder är helt underbart och lite senare idag blir det en lunchdate tillsammans med Linus. Gäller att ta vara även på vardagarna.

Kramar <3

Gillar

Kommentarer

elinfrost
elinfrost,

Wow wow wow låter helt fantastiskt

nouw.com/elinfrost
emmapetersson
emmapetersson,
linneajohans
linneajohans,

Åååh låter så härligt

nouw.com/linneajohans
emmapetersson
emmapetersson,

Det var det verkligen!

nouw.com/emmapetersson
MissMinnea
MissMinnea,
Låter underbart! 😊
nouw.com/missminnea
emmapetersson
emmapetersson,
happyM
happyM,

Alltså åhhhh vad underbart ❤️❤️

nouw.com/happym
emmapetersson
emmapetersson,
saranilsander
saranilsander,
Åh vad mysigt!
nouw.com/saranilsander
emmapetersson
emmapetersson,
nellielillskog
nellielillskog,

Gud så mysigt!!

nouw.com/nellielillskog
emmapetersson
emmapetersson,
beattriicee
beattriicee,

Vilket mys, det såg verkligen så härligt ut! <3

nouw.com/beattriicee
emmapetersson
emmapetersson,

Ja det var det <3

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,

Åh det ser verkligen så mysigt ut!!

nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson