PANNKAKSFROSSA

DAGEN, MUMS

Söndag och det ska självklart spenderas på bästa sätt, med pannkaksfrossa till frukost! Gjorde samma sak för två veckor sedan, vilket är det ni ser på bilderna, men idag blir det amerikanska pannkakor istället. Ska toppa med många olika goda grejer och bara njuuuta av min sista lediga dag, innan arbetsveckan.

I skrivandets stund sitter jag just nu i soffan med en kopp kaffe hemma hos mina föräldrar, där jag sovit över inatt. Som jag nämnde igår åkte jag hit för att börja packa lite inför flytten och jag fick en hel del gjort, men har också en hel del kvar. Valde därför att stanna över natten, så att jag kan fortsätta att städa samt packa ner lite mer idag. Var även mysigt att få en lugn och trevlig kväll tillsammans med mina föräldrar igår. Vi avnjöt en god middag bestående av oxfilé, delikatesspotatis i ugn, sparris och en massa annat gott samt spelade yatzy och kollade på finalen av Let’s Dance. Inser verkligen hur hemmakär jag är nu när jag börjar flytta här ifrån på riktigt, får lite separationsångest redan nu, trots att det är lite mer än fyra veckor kvar till den riktiga flytten.

Efter detta inlägg ska jag ta mig upp ur soffan, där jag nu suttit i en timme haha och ta mig ner till Ica, där jag behöver handla lite nödvändiga grejer till dagens pannkaksfrukost. När jag fått i mig lite energi ska jag fortsätta med flyttpackningen och sedan åka tillbaka hem till Linus igen, där vi ska måla ett till lager färg på väggarna som vi målade första lagret på igår. Kvällen spenderas sedan framför TVn med något gott i knäet, kanske att vi beställer hem något gott att äta till middag. Vill aldrig att helgen ska ta slut, vill leva såhär varje dag haha!

Hoppas att ni alla är nöjda med eran helg och får en mysig söndag, kramar <3

Hur gott? Klassiska tunna pannkakor med goda tillbehör som hallonsylt, grädde, Nutella, jordgubbssylt, färska hallon, pistaschkräm, banan och socker! En kopp kaffe till det också som sätter pricken över i:et, mums!

Gillar

Kommentarer

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson