Onsdag

DAGEN

Jag vet inte varför men jag älskar onsdagar och har typ alltid gjort det, kanske för att det är då veckan vänder och börjar gå mot helg? Men onsdagar brukar oftast vara en bra dag för mig generellt. Idag mår jag även lite extra bra eftersom solen skiner och jag vaknade pigg redan vid 8 när Linus åkte iväg till jobbet.

Dagens planer är lite oklara men bokade precis lite spontant en tid hos Chaima för att göra browlift igen så ska dit redan om en timme. Skulle egentligen till gymmet för att äntligen komma igång med träningen efter att ha varit sjuk nu ett bra tag. Känner mig nämligen tillräckligt frisk nu för att kunna träna igen vilket känns väldigt skönt. Men eftersom jag ska till Chaima snart för att göra browlift blir det tyvärr ingen träning för man får inte svettas/duscha på minst 24 timmar efter att man gjort browlift och hinner inte till gymmet nu innan då det blev så himla spontant. Är sugen på att åka till lite second handbutiker idag också för att ev hitta snyggt gammalt porslin. Har länge velat ha tallrikar/skålar i ett gammalt stuk men tänkt att jag väntar till jag faktiskt flyttat hemifrån med att köpa på mig, men nu när jag varit runt i olika butiker och kollat har jag insett att det inte är så lätt att få tag på som jag kanske trott. Dom säljs oftast bara en och en eller i bästa fall 2-3 av varje så tänker att jag kan börja köpa på mig lite nu och bygga upp en samling i lugn och ro så kanske jag har en färdig samling när jag väl flyttat. Eller så har jag inte det men då har jag iaf en bra start/början.

Ikväll är planen att jag ska hem till mamma och pappa för att äta lite middag då mamma fyller år idag. Har verkligen den finaste mamman jag någonsin kunnat önska mig❤️ Efter middagen ska jag träffa lite tjejkompisar och efter det blir det hem hit igen för att kolla på Paradise Hotel och mysa med Linus innan det är dags att sova.


  • DAGEN

Gillar

Kommentarer

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson