NYTT I LÄGENHETEN

DAGEN, HEM & INREDNING, LÄGENHETEN

Godmorgon lördag och helg! Dagens sovmorgon till klockan åtta var verkligen såå behövlig och efterlängtad. Bara det att kunna ligga kvar i sängen och morgonmysa tillsammans med kärleken innan man tar sig upp för att njuta av en god kopp Nespresso i soffan. Det är livskvalitet. Idag är planen att förbereda det sista inför ikväll, handla lite, städa badrummet och dammsuga hela lägenheten. Ser fram emot att dammsuga idag, då vi äntligen fått hem vår dammsugare och inte vilken som helst, utan en sprillans ny Dyson! Kommer gå runt och dammsuga typ varje dag nu haha, då den är så smidig och man slipper hålla på med en jobbig sladd, dammsugarpåsar med mera. Älskar att den går att dela på samt alla olika munstycken man får till, så att man får en liten mindre dammsugare som kommer åt lättare i soffan, uppe på lister, och så vidare. Kär i en dammsugare? Svar ja.

Utöver vår Dyson har jag även fått hem lite andra roliga grejer. Bland annat en ny linneduk, linnelöpare, linneservetter, två ljusstakar i glas och söta snäckskålar från Jotex samt en ljusstake från Pols Potten, som jag velat ha så himla länge nu. Tycker att dom är otroligt coola och ger den där lilla extra touchen till inredningen. Började med den lite mindre, men är sugen på att komplettera med den större också. Visar några blandade bilder på dom nya tillskotten nedan, samt lite av dom nya, fräscha snittblommorna jag fick köpt igår.

På bilderna ser ni även kvällens dukning, för som jag nämnt tidigare kommer Magda och Olle hit ikväll för en trerätters middag. Kommer antagligen ansluta någon mer under kvällens gång också, vilket blir trevligt. Allt från prosecco, vitt vin, rött vin och öl har inhandlats, så vi lär klara oss kvällen ut.

Kram <3

Gillar