NYTT I HEMMET

DAGEN, HEM & INREDNING, LÄGENHETEN

Godmorgon onsdag! Gårdagens mission med att hitta förvaring till kylen gick bra och jag fick köpt en hel del ”korgar”. Kan självklart visa er hur det blev lite längre fram när korgarna får uppfylla sitt syfte, då kylen ekar tomt just nu då vi inte ska laga mat resten av veckan. Köpte även hem en god pastasallad som fick bli gårdagens middag. Otroligt god och efter det hämtade jag ut dom sista paketen med inredning. Kvällen bestod sedan av godis, glass och mys framför x antal avsnitt av Outer Banks.

Just nu är jag påväg till läkaren, vilket faktiskt är lite nervöst. Förhoppningsvis är det inget allvarligt/farligt, men bättre att kolla upp för att vara säker. Efter läkarbesöket ska jag hem för att fräscha till mig lite och sedan åka till Nääs fabriker, där det vankas lunch tillsammans med mamma. Ska bli väldigt trevligt och när vi känner oss klara där bär det av hemåt igen för att packa. I eftermiddag åker jag och Linus nämligen till Skaftö, där vi ska spendera två nätter och bara njuta av lugnet på landet, mys!

Kommer dock sakna våran säng, som är min absoluta favoritplats just nu haha. Som jag nämnde köpte jag nya kuddar och sängkläder i måndags och dom är magiska, sängen är så otroligt mysig nu. Vill knappt lämna lägenheten över huvud taget, då den är så hemtrevlig efter att jag ändrat om lite. Nu längtar jag bara efter att få köpa hem en hel del snittblommor som ska få pryda alla vaser, men det får vänta till fredag/lördag så att dom är fräscha och fina inför inflyttningsfesten. Visar några sneak peeks så länge på lite av det nya jag köpt hem det senaste, så får ni garanterat fler och bättre bilder längre fram.

Kram <3

Sängkläder, mini-vaser, ljuslykta och klackskor från H&M. Posters från Dear Sam.

Ljusstake från Dollar Store och mini-vas från H&M.

Skärbräda i trä från House Doctor, skärbräda i sten från Blomus, kuddfrodal, klackskor och vas från H&M.

Lampa och bricka i trä från H&M. Poster från Dear Sam.

Klackskor, kruka, kuddfodral, sängkläder och mini-vas från H&M.

Tidningsställ från Urban Nature Culture.

Gillar

Kommentarer

gabriellejogen
gabriellejogen,
Så snyggt! Nääs Fabriker är ju himla trevligt också, väldigt vacker miljö
nouw.com/gabriellejogen
aliceemericsson
aliceemericsson,

Hoppas att läkarbesöket går bra, och jag vill också köpa hem lite nya blommor! <3

nouw.com/aliceemericsson
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson