Nya TATUERINGAR, igen!

JAG, SKÖNHET

Nu börjar det allt likna något! Nu har jag hela 16 stycken, eller 17 om man räknar varje fjäril för sig, men jag räknar dom två som en ihop, därför skulle jag säga att jag nu har 16 stycken.

Det börjar arta sig och armarna börjar fyllas ut nu, älskar det! Börjar känna mig som mig själv, då jag alltid velat ha mycket tatueringar på främst armarna, men jag har gett det lite betänketid. Dels för att veta vad jag vill tatuera och låta det smälta in och för att det kostar en del pengar, men också för att jag inte riktigt vågat. Jag har inte varit rädd för smärtan eller liknande, snarare tvärt om, då jag tycker att det är en skön smärta (haha så konstig), utan jag har inte vågat på grund av rädslan att ångra mig eller att mina tatueringar ska sätta stopp för vissa saker som jag vill åstadkomma i livet. Blir tillexempel lite jobbigt om jag skulle ångra mina tatueringar, då jag har en hel del att isåfall lasra bort samt att mina tatueringar sitter på väldigt synliga ställen, därför hade det tillexempel kunnat ”förstöra” för mig i en jobbsituation, ifall arbetsplatsen inte föredrar tatueringar osv. Därför har jag helt enkelt avvaktat i några år, för att känna av vad jag verkligen vill tatuera in, samt vilken stil och färg jag vill ha, men också hur många jag vill ha och nu äntligen har jag kommit till en punkt i livet där jag har bestämt mig. Jag vill ha många tatueringar och så är det bara haha, sen får mina kommande arbetsplatser acceptera det eller inte, för nu är det ju en del av mig.

Jag upplever heller inte att dagens samhälle har en lika dålig syn på tatueringar som tidigare. Det känns väldigt mycket mer accepterat idag och jag tror inte att det skulle kunna komma i vägen för mig och min framtid, men om det gör det får jag väl ta ställning till det då helt enkelt. Har svårt att tro att jag skulle vilja arbeta på en sån arbetsplats ändå haha, då det är en viss ”typ” av bransch som isåfall inte skulle acceptera tatueringar.

Nu senast, alltså i tisdags, blev det tre stycken nya och alla fick hamna på armarna, då jag först och främst vill fylla dom. Visar er alla här nedanför och under varje bild finns även en beskrivning till varje tatuering, kram!


SCORPIO - Denna representerar mitt stjärntecken, som jag relaterar till väldigt mycket. Som jag nämnt tidigare älskar jag att läsa horoskop och liknade, som kan förutspå min framtid samt hur jag kommer att reagera i vissa situationer osv. Tycker att astrologi är väldigt intressant och jag lever upp väldigt mycket till mitt eget stjärntecken och dess egenskaper, jag klassas helt enkelt som en typisk skorpion. Dock skulle jag aldrig använda mig astrologi i andra sammanhang, än för mig själv. Tycker tillexempel att folk som går in för astrologi väldigt hårt kan överdriva lite med att ha förutfattade meningar ang vissa stjärntecken och ba ”gud jag skulle aldrig kunna vara ihop med en Jungfru” eller ”mitt stjärntecken går inte ihop med lejon så jag kan absolut inte vara vän med någon som är född i lejonets tecken”. Haha det tycker jag är såå överdrivet, då en personlighet beror på så mycket mer än i vilket stjärntecken du föddes, tex hur du är uppvuxen eller vad du gått igenom osv. Men jag själv tycker i alla fall att det är väldigt roligt att läsa om mitt eget stjärntecken för att lite ”spå” min egen framtid och även känna igen mig i vissa drag. Jag är verkligen en typisk skorpion som passar in i den astrologiska ”mallen” för en skorpion, bortsett från svartsjukan, då jag upplevt känslan av svartsjuka typ en gång i mitt liv. Men vem vet, det kanske kommer i framtiden haha, men det har jag svårt att tro att det helt plötsligt skulle vara en sida som dyker upp hos mig, från ingenstans. Sen har jag dock svårt för att lita blint på folk som jag inte känner, men folk jag inte litar på umgås jag ju heller inte med, så därför uppstår ingen svartsjuka hos mig eftersom jag litar så starkt på alla runt omkring mig.

Ett realistiskt hjärta, i rött - I grunden har jag alltid velat göra den här, men aldrig riktigt haft en bakgrund till den, utan bara tyckt att den varit cool/fin. Men det som fick mig att göra den nu, var på grund av en familjemedlem som i höstas fick en hjärtattack. Denna tatuering representerar alltså personens hela hjärta och att hjärtat är så j*vla starkt, som kan gå igenom sånna saker men fortfarande slå vidare, med hjälp av den fantastiska sjukvård vi har här i Sverige. Sen representerar den också att så länge mitt hjärta slår har jag så mycket att leva för, som jag hela tiden vill påminna mig själv om, att det faktiskt inte är så själkvart som många tror. Vill helt enkelt aldrig mer ta mitt fina hjärta föregivet och jag vill ta hand om det, varje dag, för man har faktiskt bara ett, som förhoppningsvis ska orka slå i många år till <3

En minimalistisk blixt - Detta är också en tatuering jag velat göra länge, faktiskt en av mina första tatueringar som jag sparade ner på min Pinterest, för många år sedan, redan innan jag ens hade börjat tatuera mig. Detta var även en av dom första jag tänkte göra, men jag ångrade mig i sista sekund och valde en annan, då jag hellre ville göra ett hjärta på revbenen. Tur var väl det, då jag idag placerat den på en plats där jag tycker att den passar mycket bättre.

Blixten är en en symbol för en persons andliga styrka, fertilitet, oändlig energi, livstörst, seger över passioner samt ondska, tro på högre styrkor och övernaturligt skydd. Jag som är ganska spirituell av mig och tror på mycket som är onaturligt eller ”inte på riktigt”, älskar blixtens baktanke. Den ska ge mig energi, kraft och styrka när jag behöver det, men även ge mig mod. Den är även placerad på en plats där jag alltid ser den, vilket ska påminna mig själv om att jag är stark och att jag ska våga ta för mig!

Gillar

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson