NY VECKA

DAGEN

Hej igen, en ny vecka med nya möjligheter är kommen. Hoppas att ni alla mår bra efter helgen och känner er utvilade. Det gör jag, till en viss del i alla fall. Jag har nämligen fortfarande inte fått något svar, så är otroligt nervös och spänd fortfarande. Mitt mående för resten av veckan kan man väl säga hänger på svaret/beskedet, så ja vi får helt enkelt se hur denna dag och vecka kommer se ut för mig.

Helgen har i alla fall varit bra och lördagskvällen hemma hos Linnea var väldigt trevlig. Vi grillade och åt en massa gott, drack drinkar, shottade en hel del dagen till ära samt spelade kubb och andra roliga lekar. När kroppen hade några promille för högt bar det av hemåt igen och söndagen blev sedan en hemmadag. Egentligen skulle vi ut till havet med Elin och ha en mysig kvällspicknick ute på klipporna, men det blåste på lite väl mycket igår för att det skulle vara möjligt.

Blev helt enkelt en lugn dag med köpmat både till lunch och middag i form av bland annat sushi och pizza samt godis och snacks framför många avsnitt av vår serie. Skönt med sådana dagar också ibland. Blev även gråtfest i Linus famn innan läggdags, då jag var så otroligt stressad inför mitt besked som jag snart ska få. Är verkligen en person som inte klarar av sån här väntan, stress och ovisshet. Idag är det jobb som står på schemat och när jag väl är hemma igen blir det att städa hela lägenheten. Blir även att fixa någon god middag, vad det blir återstår dock att se. Men en produktiv städ-måndag blir det i alla fall.

Kramar <3

Min nya klänning jag unnade mig själv i fredags, så skön och färgerna är underbara, älskar den!

  • Postad i: DAGEN

Gillar

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson