Ny vecka

DAGEN

Godmorgon måndag och en ny härlig vecka! Haft en supertrevlig helg, men har inte fått så mycket sömn, hade därför egentligen velat ha en extra ledig dag bara för att få sova ut lite haha. Rätt som det är kommer helgen igen, bara att hålla ut och ta vara på arbetsdagarna tillsammans med kollegorna nu fram till dess. Bortsett från lite sömn har jag haft en väldigt bra helg och startade starkt med en AW i fredags, tillsammans med kollegorna. Från början skulle bara vara vi i utbildningsgruppen, men när det väl var dags hänkade många från resterande teamet, vilket ledde till att vi blev ett stort och härligt gäng. Kvällen blev lyckad och vi höll igång väldigt länge, hela 12 timmar för att vara exakt haha, innan det var dags att ta sig till Max för att äta lite och sedan somna gott bredvid Linus.

I lördags vaknade man upp och mådde halvbra... Inte superdåligt, men inte superbra heller haha. Som tur var hade Paulina skickat iväg ett sms och frågade om jag ville med på brunch, vilket fick mig att vakna till. Brunchen var supergod och behövlig samt att det var ett mycket trevligt sällskap. Väl hemma igen lyckades jag somna mitt i podd-lyssnandet, då jag var så otroligt trött/slut och vaknade hela två timmar senare; när Linus kom hem från golfen och väckte mig hehe. Då var det bara att svira om lite snabbt och bättra på sminket (som blivit halvdåligt efter den långa och djupa napen). När jag vaknat till lite tog vi oss hem till Sebastian, där vi åt pizza, spelade beer pong och hade det allmänt trevligt fram till klockan slog tre och vi begav oss hemåt igen.

På söndagen, alltså igår, vaknade jag upp och mådde återigen helt okej, men inte bäst, då jag var otroligt trött (återigen). Hatar dock att sova bort dagarna, så vaknade till ändå, trots att jag egentligen hade behövt sova någon timme till. Jag och Linus mös kvar i sängen ett tag innan vi vid 12-tiden öppnade upp Foodora-appen för att beställa hem Max. Jag gick utanför min comfortzone då jag beställde en ny hamburgare som jag aldrig testat innan (umami bacon burger m. sallad), vilket var ett bra val då den var otroligt god. Efter det beställde vi hem vårat efterlängtade String-hyllsystem som vi ska ha i lägenheten. Leveranstiden är nämligen otroligt lång, så känns skönt att ha fått det gjort nu, eftersom det är steg 1 för att få hem den. Nu återstår bara den eviga längtan och att få nycklarna till lägenheten, längtar ju snart ihjäl mig efter att få fixa iordning allt! Senare på dagen kom mina föräldrar och hämtade upp mig, då jag skulle spendera eftermiddagen hemma hos dom. Väl hemma möttes jag av överraskningen att pappa hämtat hem lite serviser/glas och andra grejer från farfar, som jag fått ärva. Så fina grejer, så då längtade man ju ännu mer efter att få flytta. Söndagskvällen bestod sedan av god mat, mys och en hel del godis innan jag tog mig tillbaka hem till Linus igen, där vi åt ännu mer snacks och godis, innan vi somnade gott i varandras famn.

Hoppas att ni alla får en underbar måndag och start på veckan. Bjuder på några osedda bilder från helgen, till vi hörs igen. Kramar!


  • DAGEN

Gillar

Kommentarer

msahakangas
msahakangas,

Åh vad roligt med en riktigt fullspäckad helg, man uppskattar ju verkligen när det händer lite saker nu för tiden!😍 Kul med lite inredning till lägenheten också, minns hur mycket jag samlade på mig innan jag flyttade, både bra och dåligt eftersom det tar så mycket plats innan🙈

nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Haha ja precis! Föräldrarnas hus är ju ett lager numera🙈

nouw.com/emmapetersson
matildatakkula
matildatakkula,
Hoppas att du får en helt fantastisk vecka! Kram❤️
nouw.com/matildatakkula
emmapetersson
emmapetersson,

Tack detsamma! Kram❤️

nouw.com/emmapetersson
linneajohans
linneajohans,

Låter som en trevlig helg!!

nouw.com/linneajohans
emmapetersson
emmapetersson,
saranilsander
saranilsander,

Åh vilken härlig helg du verkar ha haft! Så söt klänningen på sista bilden var! <3

nouw.com/saranilsander
emmapetersson
emmapetersson,

Visst är den <3

nouw.com/emmapetersson
soderluundd
soderluundd,

Superfin blogg du har! 😊

nouw.com/soderluundd
emmapetersson
emmapetersson,
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Låter som att du haft en härlig helg! Och så kul med AW! ☺️

nouw.com/emiliakarlsson
emmapetersson
emmapetersson,

Ja verkligen☺️

nouw.com/emmapetersson
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson