MER PORSLIN !?

DAGEN, HEM & INREDNING, NYINKÖPT

Hade en bra dag igår och hoppas på en minst lika bra sådan idag. Började med en härlig dag på jobbet med många skratt och jag känner verkligen att jag trivs så himla bra på min arbetsplats. Älskar den känslan, då jag inte fått känna så för ett jobb på väääldigt länge! Efter en bra dag på jobbet åkte jag till Mio, för att kolla på lite grejer jag sett på hemsidan, men inget av det lockade när jag väl såg det i verkligheten tyvärr. Blev då lite besviken eftersom jag var på shopping-humör haha, så valde att kolla runt lite och hittade ett par superfina skålar. Vi har nämligen inga bra frukost-/glass-/soppskålar, så blev superglad när jag hittade dessa från Bitz.

Valde att bara köpa fyra stycken nu, då jag lätt tröttnar och tycker det är roligare att byta ut porslin istället för att köpa mängder av en sort. Skålarna jag valde är av samma serie, men dom är lite olika inuti. Köpte två stycken med samma matta struktur som utanpå och två som är glaserade inuti. Eftersom alla ändå är likadana utanpå och av samma serie kändes det roligare att blanda lite, än att ha alla fyra precis likadana. Blir snyggt att duka med samt att jag förhoppningsvis inte tröttnar lika lätt då eftersom att jag har lite olika att välja på haha! Fick även köpt doftpinnar från Voluspa, som gjort att heela lägenheten nu luktar gudomligt.

Idag är det jobb fram till klockan fyra och efter det måste jag handla. MÅSTE verkligen haha, då jag inte gjorde det igår när det egentligen skulle göras. Tog lite för lång tid inne på Mio, så när jag väl kom hem orkade jag inte resa mig upp igen för att gå iväg och handla. Köpte därför hem en hel del sushi istället. Så ja, idag måste jag verkligen handla. Efter det ska jag hem, laga mat, börja med lite förberedelser inför lördag och sedan somna tidigt, då jag förmodligen kommer vara helt slut.

Kramar <3

Gillar