Måndag

DAGEN

(Mysigaste som finns)


Årets första måndag är här och jag är ledig efter att ha jobbat hela helgen, perfekt. Gårdagen spenderades på jobbet och efter det åkte jag hem för att fräscha till mig lite. När jag var klar åkte vi vidare hem till Linus mamma för lite söndagsmys och tacos. Vi hade planer på att själva fixa tacos så det passade oss väldigt bra att bli bortbjudna på lite tacos istället. Var sugen på att laga vegetarisk tacos, då det är ett väldigt enkelt sätt att äta vegetariskt på, men nu blev det ju inte så eftersom vi inte åt hemma. Dessutom är Linus inte ett stort fan av vegetariskt. Jag själv har ett litet mål för detta året att försöka äta mer vegetariskt, vill inte bli vegetarian helt och hållet då jag älskar en röd köttbit alldeles för mycket, men jag vill ändå ha som rutin att äta vegetariskt lite oftare. Mest för att variera min kost och få testa på lite nya recept. Jag och Linus är sånna stora köttälskare att vi inte ens ”klarar av” att äta en vegetarisk pasta utan att addera något typ av kött till, tex salami och parmaskinka. Det jag vill få ändring på, man måste inte alltid äta kött precis varje dag. Men Linus är inte lika sugen och lite mer svårflörtad än mig haha, han vill verkligen aldrig äta vegetariskt.

Efter middagen slog vi oss ner i soffan för lite kaffe och ”skitsnack”. Var ett tag sedan jag träffade Linus mamma nu så vi hade en del tjejsnack att ta ikapp, vilket Linus inte uppskattade så han zoomade ut ganska så snabbt efter middagen. Vi hade det iaf väldigt trevligt, men efter ett tag tröttnade Linus på oss och ville åka hem, så strax efter åtta rundade vi av för en mysig bilfärd hemåt mot kladdkaka, glass och serietittande. Älskar att åka bil sent på kvällarna, lyssna på bra musik och hålla handen!

Imorse körde jag först Linus till jobbet för att sedan åka vidare till min lokala favoritbutik. Fick bytt lite julklappar och köpte bla nya ljuslyktor från Tell Me More, älskar. Efter det åkte jag vidare hem för att duscha och fixa iordning mig då jag idag ska på en arbetsintervju för ett nytt jobb och jag är supernervös. Förstår inte varför jag stressar upp mig själv såhär varje gång, men jag gillar verkligen inte att gå på arbetsintervjuer. Känner mig så himla utstirrad och granskad, inte alls en bekväm situation. Samtidigt så förstår jag inte varför jag är nervös eftersom jag i princip bara ska gå dit och vara mig själv och svara på deras frågor precis så som jag vill svara, sen får dom tycka om det eller inte. Tror att jag är så nervös eftersom detta är ett jobb som jag verkligen vill ha, det sätter lite högre press på mig själv. Men som jag sagt tidigare är jag väldigt smickrad att jag ens fått chansen att komma på en intervju hos dom, det får liksom bära eller brista (förhoppningsvis bära).


Fina solnedgången igår // Söta, gosiga Lilli

  • DAGEN

Gillar

Kommentarer

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson