Månadens lista - MAJ

JAG

Eftersom vi imorgon går in i en ny månad tänkte jag göra en liten månadens lista, för att summera maj. Gjort detta några gånger tidigare men glömde av det förra månaden, så nu kör vi igen!

Månadens färg: Vit! Har aldrig varit ett superstort fan av vitt på kläder och så vidare sen tidigare, då det är en färg jag alltid känt mig väldigt obekväm i, men denna månaden har det vänt lite extra. Började känna mig mer och mer bekväm i vitt redan förra sommaren, men nu har det blivit såpass mycket att jag är besatt och typ vill ha alla kläder jag ser i vitt haha.

Månadens favorithändelse: Att jag även denna månaden blev nämnd i magazine ”best of nouw” (alltid lika roligt när ens bilder och inlägg uppskattas) samt hela helgen som varit. Om jag bara får säga en specifik dag får det nog bli gårdagen, då det var så himla mysigt med sol och bad tillsammans med älsklingen samt en kväll ihop med hela familjen. Uppskattar att umgås hela familjen och värdesätter det mycket nu för tiden, då alla vi syskon flyttat hemifrån och inte ses lika ofta längre.

Månadens sämsta: Mitt mående, då jag känt mig otroligt stressad, ängslig och orolig för framtiden. Blivit många stress-tårar, men det har i alla fall varit bättre nu under månadens slut och förhoppningsvis är det helt över snart.

Månadens dryck: Fun light cloudy apple! Besatt är det rätta ordet. Så ootroligt god och smakar typ exakt som äpplemos, vilket är bland det godaste jag vet (älskat det sen barnsben).

Månadens klädesplagg: Helt ärligt har jag varit otroligt obrydd när det kommer till kläder under maj månad, då vädret varit såpass dåligt. När det regnar tycker jag verkligen att det är svårt att klä sig snyggt, så jag har faktiskt inget specifikt plagg som jag verkligen använt mycket/uppskattat lite extra denna månaden, om man inte får räkna med paraply då förstås...

Månadens måltid: Heeelt klart brunchen tillsammans med Elin på Bellis Café. Det var magiskt och det tror jag dom flesta av er förstod genom att bara kolla på bilderna.

Månadens bästa inköp: Känns inte som att jag köpt så mycket denna månaden (stolt!), men mitt nya porslin är jag otroligt nöjd med. Även mina nya klackskor, då jag har svårt för att hitta snygga klackar.

Månadens humör: Utöver oron och stressen har jag varit väldigt förväntansfull, mest inför flytten såklart. Känns så himla skönt och roligt att det äntligen närmar sig på riktigt nu.

Månadens upptäckt: Att det inte är värt att stressa upp sig för saker man själv inte kan påverka. Något jag jobbar på otroligt mycket fortfarande, men har blivit märkbart bättre på det denna månaden i alla fall.

Månadens projekt: Packa och planera inför flytten. Mycket av min lediga tid denna månaden har helt klart gått åt till flytten som sker nu om lite mer än två veckor (så nära nu!). Har packat en hel del flyttkartonger, gjort köp till lägenheten, flyttstädat och så vidare.

Månadens längtan: Bra väder och äkta sommar, vilket vi äntligen fick nu dom sista dagarna i maj. Är nog inte den enda som gått heeela maj och bara längtat efter sommar och bra väder... Tacksam att det äntligen vänt nu och att juni ser ut att leverera bra med sol och värme.

  • JAG

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,

Åh älskar också äppelmos, måste testa den Fun lighten!!

nouw.com/nellielillskog
emmapetersson
emmapetersson,
Karolinehannas
Karolinehannas,

Så fina bilder & kul att du blev med i magasinet! 💜

nouw.com/karolinehannas
emmapetersson
emmapetersson,
Ida,

Så himla härliga bilder!! Har hört mycket bra om cloudy apple, måste testa den 😃

idanilssonphoto.se
emmapetersson
emmapetersson,

Jaa det gör du rätt i!

nouw.com/emmapetersson
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson