Lite nytt till garderoben


Som ”lovat” ska jag visa vad jag köpte hem förra veckan! Ska bli bättre på att visa saker jag köper, tycker själv att det är så kul att få se vad andra köpt, får själv inspiration av det. Ofta jag köper saker men glömmer av att visa upp eftersom det oftast blir enstaka plagg här och där men då kanske man kan slänga ihop månadens köp i ett inlägg eller så slänger jag bara in det lite snabbt här och där. Kan ju iaf vara kul att få se på något sätt.

Inga speciellt stora grejer eller mycket som inhandlats nu men det var saker jag ändå kände att jag ”behövde”. Eller ja, egentligen bara byxorna jag verkligen känt ett behov av men kunde inte hålla mig från att köpa kavajen då jag bara har enfärgade kavajer sen innan. Kände att det var dags för en kavaj med lite mönster och ”färg” som kan liva upp tråkiga svarta outfits. Hade tex denna över en svart klänning på min födelsedag när jag och Linus var på Falkenberg Strandbad och åt middag. Det gjorde väldigt mycket då den svarta klänningen i sig kan bli lite tråkig. Kan lätt bli väldigt kalt iaf med bara en svart långklänning så det passade perfekt att slänga över denna kappan.Kostymbyxorna var något jag känt ett behov av länge då jag haft liknande från Zara men lite tunnare och i en stentvättad, svart färg. Har använt mina ”gamla” väldigt mycket vilket slitit en del på dom och har den senaste tiden känt att jag velat ha ett par nya fast tjockare och verkligen svarta och det var exakt vad jag hittade. Eftersom dessa också är från Zara är dom verkligen identiska förutom att detta är ett tjockare material, mer som klassiska kostymbyxor och är i en klassisk svart färg. Blev så glad när jag såg dom och funderar lite på att beställa hem likadana fast i en annan färg för att jag tycker om passformen så mycket. Dock har jag samma problem som alltid, trots att dom är i minsta storleken som finns är dom ändå förstora i midjan. Börjar tycka att det blir lite irriterande att behöva sy in exakt allt man köper så har slutat att göra det. Mina byxor får helt enkelt sitta lite löst i midjan haha, så länge jag inte tappar dom är väl det bra.Fick även hem paketet från NAKD i torsdags men tyvärr var det endast en topp som satt bra av dom tre grejer som jag fick hem. Blev retur på en stickad tröja och ett par kostymbyxor, tyvärr levde dom inte upp till mina förväntningar. Men toppen jag valde att behålla var iaf enligt förväntan, om inte lite bättre. Är dålig på att köpa festtoppar så har sagt till mig själv att jag ska bli bättre på det och inte bara köpa basplagg och detta blev en bra topp till samlingen. Diskret samtidigt som den är lite mer unik och festlig med den öppna ryggen och dom många detaljerna. Gillar att den bara har en ärm och sen att ärmen har en slits, det gör den lite roligare och till en mer genomtänkt design. Gillar också hur den är sydd framtill, att den inte bara är helt rak utan lite kantig typ, svårt att förklara men ni ser ju på bilderna nedan!

Kappan och toppen från samma kollektion plus lite andra grejer som jag också beställde från NAKD har jag inte fått hem än då den kommer i ett eget paket. Kappan jag är mest taggad på från kollektionen så hoppas verkligen att den sitter bra! Kommer bli så besviken annars för har verkligen velat ha en oversized, benvit/ljus kappa och det är precis vad denna är så hoppas att den är lika fin i verkligheten, alltid lika svårt när man shoppar online. Är även ute efter en svart, oversized kappa så har bestämt hem det också. Hoppas verkligen att båda sitter bra eller åtminstone att den benvita sitter bra så att jag iaf har en av två kappor klara för vintern.


Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
wow wow wow säger jag bara
nouw.com/majanilssonlundstrom
agnesmathilda
agnesmathilda,

SÅ snygga plagg!

nouw.com/agnesmathilda
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson