Johanna 25 goes oktoberfest

DAGEN

Godmorgon måndag! Då var vi här igen, ny vecka, nya möjligheter och jag har börjat veckan på helt fel sida; då jag är hängig och förkyld med både hosta och snuva. Trots detta åkte jag ändå till jobbet imorse vid sju… Vände dock efter ca 10 minuter igen, då det inte kändes bra. Vi lever trots allt i en pandemi och har man symptom ska man ju stanna hemma och vänta på provsvar, så jag valde att vända i jobbentrén i princip för att istället åka och fixa ett test.

Utöver att jag nu blivit förkyld har min helg i alla fall varit väldigt bra. Fredagen blev lugn för min del, men väcktes ändå vid 04 då Linus kom hem efter en del festande. Lördagen startades sedan upp med en god frukost från vårat älskade bageri med både fralla och sötsaker. Efter det dammsög jag lite, innan det var dags att fixa iordning sig. När vi båda var färdigfixade packade vi ihop det sista, köpte MAX och tog oss ner till Frösakull, där vi under kvällen och natten firade Johanna som fyllt 25! En otrolig fest som jag sent kommer glömma, då vi alla hade så otroligt roligt och stämningen var verkligen på topp. Om jag säger att Johanna blåste 1.0 vid klockan 12 dagen efter säger det nog sitt haha! Men man fyller ju bara 25 år en gång, så då ska det allt firas rejält.

Dagen efter tog vi oss ner till havet för ett kallt men ack så uppiggande dopp, för att komma tillbaka på banan litegrann. Var faktiskt väldigt härligt efteråt och vidare där ifrån åkte vi till Ica för att köpa snacks och sedan hem till stugan igen där det blev bad i jacuzzin. När klockan slagit två åkte vi till Riccardo i Möllegård för att avnjuta en efterlängtad pizza samt en OTROLIG italiensk glass. Överdriver inte när jag säger att det var den sjukaste och godaste glassen jag någonsin ätit, den kommer vara omöjlig att slå då smakerna var så bra och konsistensen på glassen var något heeelt annat. Tog en strut med hasselnöt och amarena (körsbär) och besöker ni detta stället någon gång måste ni bara smaka på den där hasselnötsglassen alltså (samt amarena, men främst hasselnöt)! När vi var mätta och belåtna åkte vi tillbaka till stugan igen en stund, innan jag och Linus vinkade Johanna och Kalle hejdå.

Söndagskvällen spenderades sedan i soffan med sushi, dumplings och godis medan Linus var på fotbollsträning och när han kom hem somnade vi sedan gott i varandras famn.

Kramar <3

  • Postad i: DAGEN

Gillar