HELG

DAGEN

Hej lördag och lite bakfylla... Ibland undrar jag varför man utsätter sig själv för detta haha, det kan ju inte vara meningen att helgen ska spenderas bakfull, helt meningslöst? Varje gång intalar man också sig själv ”aldrig igen”, så går det ca 2-3 helger och så är man där igen, för att man glömde av hur hemskt det var sist samt att man har så roligt under kvällens gång och kommer bort sig. Det värsta är dock att jag inte ens drack mycket igår, men ändå mår jag dåligt och känner mig seg idag.

Tack och lov är det i alla fall inte så farligt att jag behövt hänga över toalettsitsen, vilket tyvärr händer ibland haha. Men ändå, hatar att känna mig seg och speciellt på helgerna, då jag vill ha energi till att hitta på saker. Men det var väl värt det, då gårkvällen var rolig och lyckad. Vi startade igång kvällen på en bar och drack några glas vin, lite öl samt en drink. Blev ett stort gäng på ca 15 personer från jobbet, vilket var kul! Strax innan åtta skyndade vi oss till systemet, köpte lite dricka och åkte vidare hem till en kollega, där partyt fortsatte.

Kom sedan hem så sent som vid fyra inatt, åt ett gott nattkäk från MAX, somnade bredvid Linus och vaknade sedan till vid 11 imorse. Vaknade dessutom upp till ett sms där Paulina undrade om jag ville in till stan och käka brunch, vilket jag självklart tackade ja till. Passade perfekt då jag tvingades upp, tog en dusch och fräschade till mig, vilket ledde till ett lite bättre mående. Tänker att jag visar lite härliga bilder och pratar mer om det imorgon, måste nämligen börja runda av då jag ska hoppa av bussen och sedan fixa med lite grejer hemma innan jag ska iväg igen. Jag och Linus ska nämligen träffa några kompisar senare ikväll för att hänga samt dricka lite gott.

Hoppas att ni alla haft en underbar start på helgen, så hörs vi mer imorgon. Kramar <3


Två bilder från gårkvällen samt sneak peaks på dagens outfit.

  • DAGEN

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Haha åh alltså saknar inte bakfyllor :') Värsta som finns!

nouw.com/celinelundqvists
emmapetersson
emmapetersson,
msahakangas
msahakangas,

Relaterar så mycket till att man alltid intalar sig själv att inte dricka igen just på grund av bakfyllan men det är ju svårt då det känns som att man inte alltid kan planera den. Hoppas i alla fall att du fick lite roligt gjort idag trots tröttheten, väldigt snygg outfit hade du också! 😍

nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,
Haha ja precis så! Tack🥰
nouw.com/emmapetersson
Enna,

Vilka härliga bilder 😊

sayyeastofashion.blogg.se
emmapetersson
emmapetersson,
linneajohans
linneajohans,

Så snygg outfit!

nouw.com/linneajohans
emmapetersson
emmapetersson,
carroat
carroat,

Lät som en rolig kväll iallafall och så fin outfit! 🥰

nouw.com/carroat
emmapetersson
emmapetersson,
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Ja bakfylla kan kännas ovärt många gånger 😟

nouw.com/sarahlinnsliv
emmapetersson
emmapetersson,
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson