Hej igen!

DAGEN

Hej igen!

Det var ett bra tag sedan sist och mycket har hänt. Hade tagit mig en vecka om jag skulle skriva ner allt som har hänt men sammanfattningsvis så har jag under dessa två år tagit studenten, gått och skaffat mig ett jobb, rest en del och lärt känna en hel del nytt folk, bland annat min pojkvän.

Men som sagt djupare än så går jag nog inte in på dessa två år som gått utan blickar istället framåt för nu tänkte jag börja ”små”blogga lite igen. Jag vågar inte lova att det kommer hålla i sig men jag tycker att det är så himla kul att kunna kolla tillbaka på lite minnen några år senare och se vad man hade för sig, så därför tänkte jag börja blogga lite igen men se det mer som en dagbok för mig själv och helt enkelt inte sätta någon press på ett visst antal inlägg per dag osv. Men självklart kommer jag att lägga upp mer än bara uppdateringar om mitt liv för jag älskar allt som har med mat, kläder, mode och inredning att göra så det kommer absolut att komma upp lite blandade inlägg om det också.

Hoppas att dom som lyckas hitta tillbaka hit igen eller på nytt kommer uppskatta dom inlägg som dyker upp och kanske får en inblick i mitt liv och min vardag.

Bjuder på lite bilder från den senaste veckan som bl.a. bestått av en supermysig middag på Made in China med Vilma och Elin, en supertrevlig och lyckad kväll som avslutades med lite goa drinkar och firande för Fabian som fyllde 23. Har även varit ute och käkat lite brunch på Doktor glas med Josefine, jag bjöd henne på det som en liten sen födelsedagspresent vilket blev supermysigt och lyckat det med. Blir alltid lika nöjd efter att jag varit där då jag alltid fått grym service och riktigt god mat, så verkligen ett tips om ni vill käka god brunch i Göteborg.

Denna helgen avslutades med en mysig söndag som bestod av bakning, träning och bio. Vaknade upp med Linus som jag nästan gör varje dag nu och vi bestämde oss för att baka lite browniecookies och en supergod blåbärskaka som verkligen går hem hos alla som smakar på den. Ska absolut dela med mig av det receptet någon dag för som sagt alla som smakat den höjer den till skyarna! Efter det begav jag mig till gymmet medan Linus stannade hemma och kollade på lite fotboll. Lite senare på kvällen bestämde vi oss för att gå på bio då bion har öppnat nu igen. Vi gick på VIP-bio vilket var skönt då stolarna är fällbara och mycket större så det känns lite mer som hemma. Filmen vi valde att se heter Tenet, kan absolut rekommendera den, 8/10.

  • DAGEN

Gillar

Kommentarer

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson