FULL RULLE

DAGEN

Hinner inte med så mycket bloggande nu mitt i flytten samt att bilderna inte är så speciellt glamourösa nu medan allt runtomkring är lite smått kaos/halvfärdigt, men tänkte ändå kika in här en snabbis! Gårdagen och flytten gick superbra och nästan allt är på plats i lägenheten. Med plats menar jag alltså inte att allt är på rätt plats haha utan bara befinner sig i lägenheten. Det är låååångt ifrån färdigt, men vi kom en bra bit på vägen igår i alla fall.

Sängen samt soffan är monterade, bordet och stolarna är på plats osv, men allt som ska upp på väggarna är tex inte på plats än. Blir att fixa en del med det idag, men först behöver vi göra lite annat. Vi ska snart ta oss upp ur sängen för att gå till Ica där vi behöver köpa på oss lite grejer för att överleva. Bland annat mat, men också lite hygienartiklar med mera. Har svårt att se att vi orkar laga någon mat idag dock, utöver frukost. Igår blev det foodora både till lunch och middag, vilket det antagligen kommer bli även idag, då vi inte har tid till att laga någon mat.

Idag blir det som sagt att fortsätta bygga ihop möbler, åka en sväng till Ikea samt njuta av god mat tillsammans med vänner som kommer över lite titt som tätt under dagen. Tänker att jag även svarar på några frågor angående lägenheten som jag fick igår, innan vi säger hejdå!

Är det hyres- eller bostadsrätt? - Hyresrätt! Vi vill vänta lite med att köpa något ihop, så när vi fick detta förstahandskontraktet kändes det som ett perfekt tillfälle att bli sambos på riktigt och bo här ett tag innan vi köper något.

Balkong? - Jaa, inte superstor (6 kvm), men det är i alla fall en balkong man kan få plats att hänga några stycken på.

Hur stor (kvm)? - Lägenheten är på 55 kvm, men skulle absolut säga att den känns större då takhöjden gör väldigt mycket för ”rymden” och känslan. Samt att planlösningen är väldigt öppen.

Hur kommer det sig att ni inte ens har sett den irl tidigare? - Eftersom det är corona/en pågående pandemi hade dom inte möjlighet att visa alla lägenheter i verkligheten, då det dels är nybygge samt att det är ca 200 personer som flyttar in. Därför körde dom endast digital visning. Hade blivit väldigt många visningar för dom att hålla i samt att det inte hade varit corona-vänligt. Stora företag som tex Wallenstam har ju lite striktare regler att förhålla sig till också, därför det antagligen inte blev mer än digitala/3D-visningar.

Om ni har fler frågor/funderingar är det bara att skriva en kommentar nedan, kramar <3

Glamourösa livet haha!

  • DAGEN

Gillar

Kommentarer

Fannyahlman
Fannyahlman,
Vad härligt och vad roligt att det går bra! ❤️❤️
nouw.com/fannyahlman
emmapetersson
emmapetersson,

Jaa❤️❤️

nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,

Åh så härligt! Lägenheten ser såå fräsch och fin ut!

nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,

Jaa, det är den verkligen!

nouw.com/emmapetersson
saranilsander
saranilsander,
Åh vad roligt!
nouw.com/saranilsander
emmapetersson
emmapetersson,
nellielillskog
nellielillskog,

Ser så fint ut!!

nouw.com/nellielillskog
emmapetersson
emmapetersson,

Det är på god väg att bli det!

nouw.com/emmapetersson
celinelundqvists
celinelundqvists,

Hade verkligen gett vad som helst för en liten balkong, blir så avis!

nouw.com/celinelundqvists
emmapetersson
emmapetersson,

Jaa det är verkligen uppskattat!

nouw.com/emmapetersson
Emilie ,

Åh, det så jo helt herlig ut! Jeg har flyttet bloggen min til en egen nettside , jeg håper du vil følge meg der <3

emiliebrevik.no
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson