FIX & VÄNNER

DAGEN, MUMS

Gårdagen bestod av en hel del fix samt att lite vänner och familj kom över för att umgås, kolla på lägenheten och hjälpa oss bygga ihop lite möbler. På morgonen tog jag och Linus en promenad bort till Maxi där vi köpte det nödvändigaste inför dagen, bland annat lite frukost, diskmedel, diskmaskinstabletter, tvättmedel, lås till förrådet osv. När vi var hemma och klara med det hämtade mamma upp mig för att åka till Ikea, där vi hämtade upp min beställning på bland annat en spegel, tv-bänk och en heeel del annat.

Efter detta bestod dagen av montering av tv-bänk (som min bror efter många timmar fick till helt perfekt, då dörrarna till en början bara blev sneda hela tiden haha), uppsättning av String-hyllan, fix i badrummet, en beställning på Miss Fajitas till lunch samt att Fabian och Olle kom över på några öl, drinkar och fotboll. Efter några timmar kom även Elin och Wilma hit. Fina dom kom även med inflyttningspresenter, så otroligt gulligt och dom känner verkligen mig och vet precis vad jag vill ha/tycker om. Fick ett doftljus med min favoritdoft (prosecco) från Bruka design, en spruzzi-skål från Benegiamo (vilket jag velat ha så länge nu) och en superfin växt som verkligen behövs nu när man är nyinflyttad och inte hunnit tänka på gröna växter osv än.

Efter lägenhetsvisning och presentöppning slog vi oss ner på balkongen med varsin piña colada. Vi beställde även hem sushi, grabbarna beställde Wing It och vi traskade sedan ner till Willys där vi köpte en hel del godis och lite mer dryck inför kvällen. Runt midnatt rundade vi av och jag och Linus somnade gott i varandras famn, för att sedan vakna lite efter klockan åtta idag. Just nu väntar vi på att mina förälskar ska komma hit, då dom ska hjälpa oss en sista dag med att borra upp tv-bänken och TVn på väggen samt borra upp allas skenor till gardinerna. Efter det klarar jag och Linus oss nog ganska så bra och fixar resten själva.

tacksam för all hjälp vi fått under helgen, då vi aldrig hade hunnit klart såhär snabbt utan det. Hoppas att ni alla också haft en bra helg och njuter av söndagen nu, kramar <3

Gillar

Kommentarer

linneassofie
linneassofie,

Låter underbart! Å så härligt med så mycket hjälp, det uppskattar man verkligen vid flytt!<3

nouw.com/linneassofie
emmapetersson
emmapetersson,
Ja verkligen, det behövs <3
nouw.com/emmapetersson
saranilsander
saranilsander,

Sushin ser så god ut!! Låter som riktig toppen flyttningsdag!!

nouw.com/saranilsander
emmapetersson
emmapetersson,
nellielillskog
nellielillskog,

Låter verkligen som en mysig dag! ✨

nouw.com/nellielillskog
emmapetersson
emmapetersson,
Fannyahlman
Fannyahlman,

Älskar verkligen porslin, nästan det jag ser fram emot mest med att flytta hemifrån 😅 jätte fint fat!

nouw.com/fannyahlman
emmapetersson
emmapetersson,
Jag med! Det är det roligaste att köpa!
nouw.com/emmapetersson
msahakangas
msahakangas,

Men åh vilka fina vänner ni har, sådant är man ju så otroligt tacksam för!! Hoppas att det känns bra i nya lägenheten nu, så får ni ta och njuta när ni börjat få ordning! <3

nouw.com/msahakangas
emmapetersson
emmapetersson,
Jaa verkligen! Börjar kännas som ett hem iaf <3
nouw.com/emmapetersson
eelinjohnssonn
eelinjohnssonn,

Fina vänner ni har!! Och så fint du bor ❤️

nouw.com/eelinjohnssonn
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson