Fått en ANSTÄLLNING!

DAGEN

Gårdagens drink // En snabb toa-selfie från gårdagen (så taggad på att bli av med denna fula kalufs på måndag, som jag har uppe på huvudet just nu haha!)

Startade upp denna ”härliga” torsdag vid 07:00 och speciellt pigg var man inte, med tanke på gårdagen, då vi kom hem ganska så sent. Blev några öl och lite drinkar, samt en hel del prat om midsommarhelgen. Jag, Fabian och Linus lyckades dessutom boka ett boende för oss tre, så nu är det klart, vilket är skönt. Efter god dryck och många bra samtalsämnen tog vi spårvagnen till Mc Donald’s, där vi köpte med oss mat, för att sedan ta en Uber hem. Väl hemma blev det att avnjuta maten och OJ vad gott det var. Har inte ätit Mc Donald’s på hur länge som helst och det är ju då det är som godast (typ bara då det är gott haha). Men på riktigt, vad slår en riktigt grisig double cheeseburgare? Ingenting tror jag haha. Blev dessutom en hel del pommes och nuggets till det, yum!

Trots tröttheten kämpade jag mig idag upp, fixade iordning mig och möttes sedan av att ALLA bussar var inställda på grund av vädret, bra början. Panik utbröt i lägenheten haha och Linus kom inte till jobbet och jag blev stressad över att inte komma fram till gruppintervjun i tid. Som tur var lyckades vi låna bil, samt att Linus jobb och arbetsplatsen dit jag skulle på intervjun, ligger bredvid varandra, så vi kunde helt enkelt samåka. Linus kom i tid till jobbet och jag blev hela 40 minuter tidig, så jag satt kvar i bilen på parkeringen en stund. Hade helst velat gå en promenad, för att tagga till och få lite frisk luft, men det kom inte ens på tanken, då det har varit det äckligaste vädret på länge här i Göteborg... Snöblandat regn, samtidigt som det blåst något otroligt, tänk er, slask och storm, underbar kombo. Ellerhur?

När det började närma sig tiden för intervjun gick jag dit, checkade in och mötte två härliga tjejer som skulle hålla i själva intervjun och rundvandringen. Allt kändes väldigt bra och jag fick en väldigt bra bild av företaget i helhet, dom anställda, samt lokalerna, då dom håller på att totalrenovera hela stället just nu, vilket jag älskade. Allt var väldigt nytt, fräscht, öppet och ljust, absolut en plats jag hade kunnat se mig själv arbeta på. Dessutom smidigt att Linus jobb ligger i byggnaden bredvid, så att man kan samåka och så vidare.

Efter intervjun tog jag bilen hem till Linus igen, där jag åt lite mat och pustade ut. Känns inte som att jag har tagit ett enda andetag, på hela denna veckan. Har varit konstant stressad och det har hänt något ”stort”/viktigt varje dag. I måndags var det laboration och jobbintervju, tisdag jobbintervju igen, onsdag examination och idag, torsdag, en tredje och SISTA jobbintervju. Fick nämligen ett samtal tidigare idag, när jag kommit hem, att jag blivit erbjuden tjänsten! Så himla roligt, så imorgon blir det kontraktsskrivning. Väldigt taggad och redo för att börja jobba igen i april, men dom första 6 veckorna blir det utbildning.

Trots att många stressmoment nu bockats av, kan jag inte släppa stressen/pressen helt än, då jag på lördag ska skriva högskoleprovet, så nu måste jag göra lite gamla högskoleprov fram till dess. Ni förstår ju haha, är verkligen ett nervvrak nu, samtidigt som jag är väldigt lycklig. Trivs med mitt liv och det känns som att jag kommer framåt, vilket medför lite stress på vägen, men snart är det över! Efter högskoleprovet har jag tid för att pusta ut och verkligen andas. På söndag ska jag passa på att njuta av livet och samla på mig ny kraft, som jag denna veckan tagit slut på. Måste dessutom lägga upp en plan för min kurs, då jag börjar jobba heltid (måndag till fredag) i april och min kurs inte slutar förrän i maj. Ska prata med min lärare och kolla om det går att hitta en lösning, men om det inte går måste jag hoppa av kursen, vilket känns väldigt tråkigt, då jag kommit mer än halvvägs och kämpat väldigt mycket. Känns dessutom som ett bakslag för min vidareutbildning till sjuksköterska/barnmorska, eftersom jag behöver ett betyg i denna kursen för att ens kunna söka in... Men, men, ska inte ta ut något i förtid, utan vi får se om det går att lösa först, det hade ju varit det bästa!

Just nu ligger jag i sängen, med mobilen och bloggar lite. När jag är klar med det ska jag diska och sedan förbereda kvällens middag, vilket blir pankofriterad kyckling med tryffelpasta, mums! När Linus kommit hem ska vi äta och efter det, när vi är mätta och belåtna, blir det att sätta sig framför datorn och gå igenom lite gamla högskoleprov, innan det är dags för kvällsmyset. Då blir det glass och serietittande i sängen, en kväll helt i min smak.

Hoppas att ni alla haft en bra torsdag hittills och får en bra fortsatt kväll, kram!


Gårdagens första stopp: BRUNO bar

  • DAGEN

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,

Vad kul att du fått ett jobb!! Grattis 😄

nouw.com/amandasääv
emmapetersson
emmapetersson,
Tack så mycket!
nouw.com/emmapetersson
saranilsander
saranilsander,
Åh vad roligt och skönt! Grattis! <3
nouw.com/saranilsander
emmapetersson
emmapetersson,
Väldigt skönt! Tack <3
nouw.com/emmapetersson
elinfrost
elinfrost,

åh grattis till jobbet! håller dessutom tummarna för att högskoleprovet kommer gå bra!

nouw.com/elinfrost
emmapetersson
emmapetersson,

Tack så jättemycket!

nouw.com/emmapetersson
LouiseEdling
LouiseEdling,
Wow grattis Emma💕Så roligt att du äntligen hittat ett jobb!
nouw.com/louiseedling
emmapetersson
emmapetersson,

Tack <3 En lättnad!

nouw.com/emmapetersson
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson