Deli and coffee

DAGEN, MUMS, TRÄNING


Måndag idag och jag vaknade först när Linus åkte till jobbet men lyckades somna om till åtta när min klocka ringde. Börjar inte förrän klockan två idag så hade egentligen kunnat sova lite till men på tis, ons och torsdag har jag öppning på jobbet vilket betyder att klockan ringer 04:50... Så ville inte sova för länge in på dagen idag så att jag riskerar att inte kunna somna ikväll. Plus att det är mysigt att utnyttja morgonen och gå upp i tid så att jag hinner göra lite saker innan jag ska iväg sen vid två för att jobba. Jag har tex hunnit med ett GRYMT gympass. Det gick så himla bra och hade så mycket energi. Idag var det ben som stod på schemat och körde verkligen slut mig själv, var som en spagetti när jag gick där ifrån.

Efter det har jag hunnit hem och avnjutit en av Göteborgs bästa sallad, Deli and Coffee. Älskar deras sallader och koncept. Så bra att dom har både färdiga menyer för dom dagar man bara snabbt vill gå in och beställa något färdigt men också att man själv kan få plocka ihop sin egen. Köpte med mig en igår efter att ha varit i stan med Josse men dom är så sjukt stora så orkar aldrig äta upp mer än halva vilket blir ytterligare en måltid dagen efter. Helt perfekt.

Just nu sitter jag i lugn och ro och bloggar. Om lite mer än en timme behöver jag bege mig mot jobbet så det är verkligen ingen stress här. Så himla skönt med en lugn start på dagen och den nya veckan.


Gillar

Kommentarer

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson