Avokadomacka

DAGEN, MUMS


Idag blev det lite sovmorgon för mig då jag började vid 13 istället för 05:45 som jag gjort nu dom senaste dagarna. Vaknade först vid sju men låg och drog mig lite och somnade väl till en stund till åtta när det var dags att gå upp. Körde Linus till jobbet och sedan vidare till gymmet där jag fick till ett riktigt skönt morgonpass. Föredrar verkligen att träna på morgonen framför eftermiddagen då jag upplever att jag har mer energi på morgonen. Ganska så logiskt eftersom man gör slut på mycket energi under dagen. Speciellt när jag jobbat en hel dag då mitt jobb oftast är ganska så fysiskt ”krävande”. Därför föredrar jag att gymma på morgonen när kroppen är utvilad och har all ny energi sparad.

Väl hemma gjorde jag en supergod macka till mellanmål. Jag rostade surdegsbröd och hade i philadelphia, spenat, avokado, fetaost och lite granatäpplekärnor. Mums vad gott det blev men det var ju inga nya kombinationer, ett vinnande koncept som jag aldrig kommer att tröttna på.

Ikväll efter jobbet är tanken att jag antingen ska fixa mig för att dra in till stan och möta upp Linus plus en av hans killkompisar eller så blir det hem och somna tidigt. Känner mig sjukt trött redan så det lockar inte jättemycket att behöva vara vaken i typ sex timmar till. Kan bli så att jag lämnar dom själva ”tyvärr”. Ska dessutom upp tidigt imorgon och jobba i åtta timmar för att sen ha energi hela kvällen och natten ut. Som jag nämnt tidigare ska jag på halloweenfest imorgon så vill inte vara trött inför det. ”Tyvärr” blev den halloweenfesten som jag först tackat ja till inställd men som tur är ska en annan kompis också ha en halloweenfest och detta kommer absolut att bli minst lika kul. Är jättetaggad, älskar att klä ut mig och se vad andra klär ut sig till.


Gillar

Kommentarer

Flisan,

Mums älskar avokado 😃

serietjejen.com
agnesmathilda
agnesmathilda,
tildablanksvard
tildablanksvard,

Skönt med sovmorgon! Och mackan såg ju fantastisk ut, kram<3

nouw.com/tildablanksvard
LouiseEdling
LouiseEdling,

Avokado mackor är ju något av det bästa som finns!!!!


nouw.com/louiseedling
Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson