15 st impopulära åsikter

ÅSIKTER


Bubbelvatten är äckligt - Ja, ni läste rätt. Skulle aldrig välja bubbelvatten framför vanligt vatten eller tex läsk. Tror att jag köper ca två bubbelvatten om året, då jag får för mig att jag är jag sugen på det, men tycker aldrig att det är gott i slutändan.

Förstår mig inte på folk som inte har körkort - Detta kan vara kluvet. Men jag förstår inte hur man inte skulle vilja leva med den friheten? Jag kan förstå om man har det tufft med ekonomin och väljer att inte lägga pengarna på det. Men dom som har råd och bara är ”lata” och skiter i det och sedan förväntar sig skjuts av alla andra, nej tack haha. Isåfall får man vara lite ödmjuk mot dom som faktiskt har körkort, för det värsta som finns är att bara köra runt folk och speciellt dom som inte har körkort och inte fattar att det börjar bli tröttsamt efter ett tag.

Plastmatta är obehagligt - Såå obehagligt att gå på? Dessutom får jag en känsla av att det typ möglar under plastmattan så fort jag ser en. Speciellt i badrum, där har jag extra svårt för det. Har nästan som en liten fobi för det materialet typ? Ryser i kroppen på mig.

Gin & Tonic är typ det äckligaste man kan dricka - Förståååår inte folk som väljer en Gin & Tonic framför alla tusentals goda groggar och drinkar det finns där ute? Hur mår ni? Om du gillar Gin & Tonic, förklara gärna för mig vad det goda är och våga bara säga att det är ”fräscht”, för nej, då dricker man vatten haha!

Brun utan sol är ofräscht - Vet att det är huuur många som helst som använder detta, men jag PERSONLIGEN tål det inte. Tål inte färgen (ingen), tål inte hur det blir på kroppen och lägger sig i porerna/på nagelband osv, tål inte lukten, tål inte hur kläder/lakan luktar och ser ut efteråt osv osv. Önska att jag kanske tyckte om det för att det är ett enkelt sätt att bli ”brun” på, men samtidigt är jag glad att jag inte gillar det.

Frank ocean är den bästa artisten genom tiderna - Punkt slut. Finns ingen artist jag tycker om så mycket som honom. Allt han släpper är typ magi? Inte nog med det så var han ännu bättre live, grät genom hela hans uppträdande på Way Out West typ.

Ägg blir 100 gånger godare med kaviar - Här är du ju antingen en sån som hatar eller älskar kaviar och jag totalt älskar det. Kaviar är så gott att jag vet inte vad haha, det är nog för att jag älskar salt och allt som är väldigt salt. Nej men nu blev jag ju så sugen på äggmackor med kaviar!Game of Thrones är överskattat - Behöver verkligen inte säga mycket mer än så.

Ananas på pizza ÄR gott och fräscht - Det bästa jag vet när jag är bakis är en god pizza. MEN det kan också lätt kännas för tungt och ofräscht, därför älskar jag en hawaii när jag är bakis. Ananasen gör det liksom fräschare och ger en liten syrlighet som kompenserar upp för allt det feta? En perfekt kombo bara.

Vit choklad är äckligt - I en liten mängd i bakning, absolut, där är jag med dig. Men att äta vit choklad, bara så? Nej tack. Smakar ju bara smält socker typ med en liten vaniljsmak?

Älskar sugrör men papperssugrör är helt meningslöst och förpestar bara det man dricker med en kartongsmak - Jag förstår och respekterar tanken bakom papperssugrör och varför dom tog bort plastsugrör. Men samtidigt försvann hela grejen med det? Och nej jag har testat sånna stålsugrör också men då tycker jag att det tillsätter en järnsmak istället haha. Vill bara ha vanliga, klassisk sugrör :( (ibland i måttlig mängd).

”Snygg”filter på Instagram borde vara olagligt - Ni vet sånna som gör ens näsa/ansikte smalare och ögon/läppar större osv, fy! Varför ens? Det ger bara en skev bild av hur man, enligt idealen, ska se ut. Dessutom kanske inte vissa fattar att man faktiskt använt sig av ett sånt filter och får en väldigt skev syn. SLUTA använda dom!

Folk som går runt och sjunger är jobbiga - Haha det finns inget jag stör mig på mer som folk som går runt sjunger helt utan anledning. Om du kan sjunga på riktigt, sätt dig i studion och spela in en låt, men gå inte runt och småsjung lite här och där.

Allt med smak av salted caramel är äckligt och smakar bara sött - Vem är med mig här? Kan ju inte bara vara jag, eller? Min pojkvän älskar det, men han har ju också smaklökarna som en 5-åring. Jag förstår inte hur man kan välja denna smak på tex glass framför alla andra goda smaker som finns? Tex choklad. Jag förstår inte, snälla förklara för mig.

Köpta köttbullar är godare än hemmagjorda - Jag är uppvuxen i en familj där exakt ALLT varit hemlagat. Vi har aldrig tex haft fiskpinnar i frysen eller mamma scans köttbullar hemma. Därför älskar jag allt sånt idag, eftersom jag aldrig fick det som liten haha. Älskar ju dock riktigt mat också och uppskattar fin, vällagad mat. Men har tröttnat på alla hemmagjorda köttbullar som vi alltid fick och älskar istället dom köpta som blir sådär krispiga och goda på utsidan, när man stekt dom i mängder med smör. Typ det godaste jag vet är att steka köpta köttbullar i mängder med smör, koka snabbmakaroner och sedan lägga det i en djup skål tillsammans med mängder av majs och ketchup och äta med en sked! Absolut min guilty pleasure.


Gillar

Instagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapesonInstagram emmapeson