Hej!
Det som jag ska skriva nu kommer låta fett konstigt, alla som går i min klass vet nog redan det men jag säger det i varje fall.
Det låter så konstigt men i fredags på skolan sparkade jag tå i ett bord och detta är kanske inte så konstigt eller speciellt, men det som blir konstigt är att jag på skolan inte kunde stödja mig på tån. Så när jag slutade skolan ringde jag mamma för att fråga om hon hade kunnat hämta mig hem men hon var fult upptagen så jag gick hem. Jag hade fortfarande ont i foten så jag "haltade" hem. Väl hemma sa jag vad som hade hänt till mina föräldrar och då hade min tå svullnat. Pappa tyckte det var konstigt men tänkte sedan inte mer på det, det vart lördag och jag vaknade på morgonen jag hade fortfarande ont i tå och under natten hade den blivit blå. Jag visade mina föräldrar och vid ungefär 11 åkte vi till sjukhuset, jag vart röntgad och nu vet jag att jag har en bruten lilltå. Jag vet att det låter jätte skumt, liksom du slog tå i ett bord och bröt den, säkert som om det skulle vara så lätt. Men det är helt sant och jag kan inte göra något åt det, eller dom på sjukhuset kunde inte göra något åt det om det inte gills att sätta en tejp på den.

Jag har ändrat hela min HELG på ett sjukhus! Jag HATAR sjukhus!

Jag får inte belasta min fot allt för mycket och jag får inte hålla på med någon fysisk aktivitet på FEM VECKOR! 😭

Och det är därför jag inte varigt aktiv under helgen, för jag varigt på sjukhus! Men nu är jag tillbaka!
Ses! /Emma!😅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ! Idag ör det ingen vanlig det är inte Emmas födelsedag!!😂😂

Nej men skämt och sidor jag är en tjej som inte har bra humor
👆🏻

Vill ni höra ett skämt ”ja va bra” okej judiska fick en fråga vad ska du göra i påsk Jesus svarar ”nej jag har inget spikat”
😂😂🤜🏻🤛🏻

Likes

Comments

Hej alla!

Nu har jag tid att skriva mitt NP gjordes 10:40 men jag har inte haft tid att skriva sedan dess så jag skriver lite nu mellan två lektioner. Så ja jag tror det gick bra men jag vet inte, mina kompisar skrämde upp mig också för dom sa att läraren spelade in och nu är jag fett nervös. På riktigt jag kommer få typ F i Eng max E. Allt gick totalt skit och jag tappade var enda ord. Inte nog med det jag missade idrotten eller jag var med kanske max 15 min. Idag har allt varigt ren utsagt skit!

Tidshopp: Jag dör, när jag gick hem från skolan så gick två killar i min klass framför dels min PV och hans kompis frågade "Så lät oss prata om Emma" Som svar fick han "Hon går bakom dig!" Och snacka om att han vart rädd att jag skulle ta det som om han ville prata skit om mig. Jag dör snacka om stelt för honom. Efter det gick vi en bit till busstationen dom klev på busen och jag fortsatte gå. Jag bor max 5 min från skolan så jag fortsatte mig korta promenad.

Och nu sitter jag på mitt rum och tittar på en video på Youtube!

Ses! /Emma!


Likes

Comments

Vi har muntliga NP imorrn i eng. Inte så jävla taggad men det är ju nödvändigt för lärarna😰... Jag hatar eng och det är väl det ända ämnet jag ligger på ett E i jag kan prata ja men stavningen sitter inte som den ska. Det går nog bra imorrn jag vet inte vad jag stressar up mig om.

Förresten HEJ och välkommen tillbaka! Man kan ju säga att jag är galen ingen kommer att vilja läsa min blogg och ändå skriver jag som en tok!😂

Jag har fortfarande inget vettigt att skriva om så jag vet inte varför jag skriver, ok kanske någon det är världens tråkigaste men jag har renoverat mitt rum så från att ha varigt grått till harmoniskt grönt asså det är så jävla snyggt att jag dör!

Likes

Comments

​Hej alla bloggläsare!

Jag är helt ny på att skriva en blogg det vill säga att jag aldrig har skrivit en förut. Jag hoppas att det kan finnas några som uppskattar att jag skriver och kan ge mig lite tips och trix för att utveckla mig, det skulle vara guld värt. 

Jag är en 05 som gillar att spela basket och gitarr på min fritid. Jag går i 6:e klass på Nyköpings friskola och stormtrivs, det är världens bästa klasskamrater och lärare. Det ända som går att potentiera är mattiderna och det som serveras. Men det är säkert inget som ni bryr er om. Jag är kanske en av världens tråkigaste personer enligt mig, det händer inget på min vardag och jag är ingen kändis, så om någon skulle läsa skulle jag bli förvånad. Försten om ni inte förstått det än heter jag Emma, mitt favorit ämne i skolan är nog svenska eller blid och jag avskyr skolans mat. Min största dröm är att kunna förbättra så att all världens svält inte långe existerar och att alla länder sluter fred. Där ibland också att alla på jorden vart vegetarianer det skulle vara mycket bättre dels för djuren men också för miljön. 

Ses snart igen! /Emma

  

Likes

Comments