Header

I veckan fick vår lilla Melody inviga sin alldeles egna fina och mysiga sovorm. Som hon fick utav sin mormor som lyckats fixat ihop och sytt den fina ormen till henne. Vilket vår lilla tjej verkade tycka mycket om. Och som jag tror kommer bli hennes stora gosedjur som hon kommer att släpa omkring efter sig, dagen då hon klara av att börja stå på sina egna små fötter.

Kram Emma 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vår lilla tjej som alltid har varit en riktig liten nattuggla redan ända sedan dagen då hon föddes. Eller rättare sagt redan då hon låg i magen.
Men inatt blev en natt att minnas. Jag och Timur har varit så grymt trötta av att jobba nattskift med vår lilla tjej i vardagsrummet framför tvn. Som utan problem kan sitta uppe från sådär från 21 till 5 på morgonen. Helt klarvaken.
Men igårkväll runt 23 började hon bli otroligt lugn och lite smått trött. Så vi testade något nytt. Jag och lilltjejen la oss i sängen och hon fick mat i mörkret utan något prat eller ljud från tvn. Och tro det eller ej, efter hennes mat och rapning så somna hon i min famn. Vi fick sova i drygt 2 timmar tills nästa matpass, vi fortsatte helt tysta och helt i mörker. Och sedan somnade vi om ända till strax innan 7 imorse!! För nästa matpass och för att sedan somna om till ca 8.30.

Alltså wow, vilken natt! Så fantastiskt underbart och vi får hoppas på fler sådana!

Tipset jag hade läst om var att lägga en värmekudde i hennes säng. Alltså för oss i hennes babynest, för att vissa bebisar fortsätter sova bättre om dom fortfarande känner ”kroppsvärme” efter man lagt ner dom i sin säng.
Ett väldigt smart tips!

Kram Emma 

Likes

Comments

För exakt en hel månad sedan låg jag och kved och verkligen kämpade mig igenom vartenda hemska värk. Trots att man var medveten om vad som hade påbörjats så förstod jag nog ändå inte riktigt om vad som var på gång. Den mest fruktansvärda dagen jag varit med om och lyckats tagit mig igenom men samtidigt den allra bästa dagen i mitt liv. Att min kropp klarade av och orkade att kämpa så himla länge och som till slut gav oss vår älskade lilla prinsessa.
Som idag redan, blir en hel månad gammal. Tänk att vi redan har varit en familj i 4 hela veckor.
Tänk så mycket kärlek denna lilla dam redan har gett oss i en hel månad. Och så mycket hon har växt och utvecklas på så kort tid. Våran vackraste lilla tjej.

Kram Emma 

Likes

Comments

Premiär för våran lilla tjej i sitt fina babygym som blev väldigt populärt och uppskattat till en början. Då hon låg och sprattla, stirrade på djuren och tom pratade med dom. Men som avslutades väldigt fort efter sådär knappt 10 minuter med sovpaus istället? Haha det är nog väldigt jobbigt att gymma kan jag säga er. Vilket M verkligen tyckte.
Beach 2018 eller? Det är nog rätt tveksamt på den fronten än så länge.

Kram Emma 

Likes

Comments

I fredags var det som sagt återbesök på BVC för vår lilla dam som fortsätter att växa precis så som hon ska. Både i vikt och på längden. Hela 49,5 cm lång och 3410g har vår lilla tjej växt till sig. Och tänk att på tisdag är det redan 4 veckor sedan vår lilla Melody föddes. Det är fantastiskt att det redan snart har gått en hel månad sedan dagen då mina värkar började och hela förlossningen drog igång. Att vi redan snart har haft vår lilla tjej hos oss på utsidan av magen i en hel månad. Det är så härligt och se hur hon utvecklas dag för dag och hur hon börjar hänga med mer med ögonen, rörelser och sina roliga och mysiga grimaser. Dock går tiden och dagarna otroligt fort och det känns som att hon växer så fort så man knappt hinner med trots att hon fortfarande bara är så liten.

Kram Emma 

Likes

Comments