senaste dagarna

hej lilla bloggen.
det har gått några dagar sen vi hördes sist och det känns som att jag hunnit med en hel del. främst jobb i mängder, men också en massa massa mys och härligheter. jag har hängt med lilla familjen här hemma så mycket jag kunnat och igår blev det faktiskt utgång för oss. för mig var det första gången på över två veckor som jag drack alkohol och det tillhör ju inte vanligheterna här uppe. det blev iallafall en helt okej utgång med en massa personal på xs.

idag vaknade både jag och alva med huvudvärk men utanför sken solen på en klarblå himmel så det fanns absolut inte på kartan att ligga kvar i sängen. jag sprang över till alva och väckte henne och drygt en halvtimme senare var vi påväg ut mot backen efter en kopp kaffe. det blev en helt magisk dag i backen med stopp i våffelstugan för frukost/lunch innan vi tog några åk till. det börjar äntligen gå riktigt bra för mig att åka bräda och det är så fruktansvärt kul så allt jag vill är att åka åka åka. dock är jag lagom mörbultad då det blev ett par vurpor när brädan helt plötligt inte ville samarbeta. men det är så roligt och jag är så glad att jag börjat åka ordentligt!! och så hade jag min bästa finaste alva med mig och livet blir allt annat än tråkigt med henne. <3

kvällen slutade upp i att hela stora familjen kom över och vi satt i soffan ett par timmar och bara pratade om dagen och livet och skrattade så mycket. vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dom här människorna när säsongen är över. jag har fan ingen aning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229