senaste dagarna

sälen säsong ett

igår blev det faktiskt afterski för mig och milla.. inte det bästa bandet dock men afterski är ju alltid afterski liksom. //
och sen blev det utgång med ett väldigt härligt gäng vilket var svinkul. vi provade att gå ut här i lindvallen på W som faktiskt hade premiär igår och det var så skönt att slippa åka taxi eller buss och krångla.

imorse vaknade jag faktiskt upp till att solen sken in genom i mitt lilla fönster så jag drog upp min lilla gardin och möttes av det här vädret!! blev lycklig i exakt hela kroppen och det gjorde det lite lättare att ta sig upp efter att jag somnade med lite för mycket alkohol kvar i kroppen inatt vilket resulterade i en väldigt bakis emma imorse.

jag och maja drog på oss våra kläder och ut i backen kom vi till slut. så härlig dag i backen. dagar som dessa är fan anledningen till varför jag bor här uppe.

och så mat <3 vi tog en sen lunch i våffelstugan och det var lika gott som det ser ut även fast det blev lite mastigt mot slutet. men det är ju sen gammalt att äta våfflor efter en dag i backen hörni. sen åkte jag hem några timmar senare och med mig köpte jag sushi och det var verkligen precis vad jag behövde, har varit sugen på det såå länge. slog på några avsnitt oth och kollade på samtidigt som jag åt, råkade visst somna och vakna upp 4 timmar senare och here we are. så vi får se hur mycket jag kommer kunna sova inatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229