mina första dagar av december

i söndags var det ju första advent (!!!) och min advent spenderade jag på jobbet med jessica, vi tände det första ljuset och åt knäck och drack glögg. och som om inte det vore nog spenderade vi kvällen hemma hos jessica och frida med bingo och lussebullsbak. en väldigt fin första advent, och jag vann en sverigelott på min bingolott!!

igår hade vi spelkväll hemma hos jessica med supporten och nicole. vi åt fisktacos och spelade massa spel. bland annat speak out som är så fruktansvärt roligt? jag skrattar fasiken konstant när jag är med mina tjejer och hela kvällen blev så himla himla mysig bara.

ikväll efter jobbet åkte jag till elins fantastiska stuga i hundfjället där jag spenderade resten av kvällen. jag, jessica, elin, fagge och effe kollade på film och pratade ända fram tills att ingen orkade hålla ögonen öppna längre och vi begav oss hemåt. också en väldigt fin kväll och det är precis sådana här kvällar jag vill ha många av i vinter. att bara få umgås och hänga med människor man har kul med. det är så jävla underskattat att bara sitta i en soffa tillsammans och snacka skit.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229