min helg

den här helgen har bestått av så mycket mys i alla möjliga former och jag är så glad att jag har fått spendera den med alla mina favoriter. i fredags blev det tjejhäng som slutade med en liten utgång, så mysigt att bara sitta och skitsnacka och dricka vin och äta chark tillsammans med sina tjejkompisar!! i lördags blev det bakisdag för mig, emma och pär så vi alla var nog ganska trögstartade. men efter två promenader till Ica i höstkylan, en nap, massa mat och mys med emma och Nicole så var jag någorlunda pigg och redo för en spelkväll.

vi köpte massa pizza och resten av lördagkvällen spenderades hemma hos emma och pär med ett gäng människor och flera sällskapsspel som för övrigt är livets grej? att man inte gör det oftare? det var så längesen jag skrattade så mycket och det var en väldigt fin kväll som jag kommer att komma ihåg länge. vi spelade och skrattade ända in på småtimmarna och sen tog vi en kort höstpromenad hem i kylan innan jag kröp ner i min nybäddade säng. det är ju det som är så underbart med att bo som vi gör här, alla bor så tätt och oftast behöver man inte gå många minuter för att komma dit man ska och det är ju helt underbart.

idag har jag spenderat min dag mestadels i sängen och det har varit SÅ skönt. på förmiddagen tog jag en promenad i det fina höstvädret till repan och där träffade jag på Sandra och Jessica som skulle luncha vid svansjön så jag hakade på dom och passade på att njuta lite av solen som vi inte har sett så mycket av här uppe på väldigt länge. det har varit en väldigt bra helg för mig och jag är väldigt glad att jag fick den här helgen ledig innan jag åker hem till sala på fredag i några veckor för ledighet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229